Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

pedig meg van az még valahol!:))))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

000000000

Pistukám,most már nem gond az átjövet számotokra,és ha a következö talira átjönnél,meg ajándákoználak pár aggancsal!:)))

000000000

Mindannyiotoknak Boldog Uj evet kivanok!
http://picasaweb.google.com/petzingerpeter/UntitledAlbum#5420955144444951970" border=0>

Rabb Ferenc

000000000

Koszi Feri . En is igy akartam.[#wink]

D.Laci

Sakkoztam egyet...
http://cnctar.hobbycnc.hu/D.Laci/munkaim/sakk024.JPG" border=0>

svejk

A nem forgástestűek hogy készültek?
Te egy jó ember vagy, itt még a sötét oldal is világos :)

ebalint

Most még van kockázat :

sztem 2 db-ból...[#zavart2]

D.Laci

Ezek még hezitálnak nem tudják hova tartoznak.... :)
4. tengelyel készültek.

s7manbs8

Ezekhez biztos van neki 5 tengelyes gépe.

000000000

ebalint

Szia!

Majd, ha kimennek a napra eldől.

Szépek!!!

000000000

Kedves Karcsi!

Vigyázz rá, ha reliefet veszel át valahonnan, mert nálunk a környéken sem él a fehérfarkú rosszvas! Dolgozz a magyar állatokkal, azok gyönyörűbbek, mint a többi. Lehet, hogy nekem csak azért tűnik fel, mert vadász vagyok...
Gratulálok, szép munkák!

D.Laci

Nem sajátrészre készítettem, így nem tudom hogy esetleg pácolja vagy az időre és a napra bizza a sötétitést.
Én beraktam volna valamelyik szervós topikba pár percre... garantált a sötétités... :)

ebalint

Annyira nem elvetemültek, akarom mondani elvetemedtek...[#vigyor3][#vigyor3]