Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

eivmhrm04

Csak még azt nem ötlöttem ki mire is lehetne ezeket használni,nincs valakinek valami jó ötlete?

motion

Szerintem add vissza a rosszvasnak.[#crazya]
Biztos tetszene neki is...[#smile]...legalábbis nekem tetszik.
Gratula.

svejk

Ja.. nekem, sikerült :)
Beraktam a mappádba lekicsinyítve a hunbay-re :)))
Azt használd ha már van mappád, már ezerszer kértük!

000000000

Gratulálok a szép munkához és az ötletedhez is!!

Csak ahhoz nem gratulálok, hogy évek óta könyörgünk, hogy méretezd át a képeidet.
Ha nem tudod, hogyan kell, szerintem bárki segít, megmutatni, én is. De, tűrhetetlen, még azt a fáradságot se veszed, hogy számunkra elérhető helyre rakjad, a hunbay-re.
Te mennyire örülnél, ha állandóan utánunk kellene dolgoznod, azt is megnehezítve.
Nem emlékszem olyan képedre, amihez nem kellett hozzányúlni.  
Délután nem volt időm rendbe rakni.

Megérdemelnéd, hogy egyszerűen kitöröljük a képeidet. Csak az a baj, hogy azt meg mi többiek nem érdemeljük:)))

tfpk6pks3

Na kipróbálom a Hunbay-t... Meglátjuk!

http://cnctar.hobbycnc.hu/%CDj%E1sz/K%E9pek/Vincze1.JPG" border=0> http://cnctar.hobbycnc.hu/%CDj%E1sz/K%E9pek/Vincze2.JPG" border=0>

tfpk6pks3

Ezek szerint, műxik, ahogy a nagykönyven meg vagyon írva

000000000

nagyon szép,és nem rosz a motivum sem!:)))hol lehet ilyet szerezni?!:)))az agancs rozsa az agancs legértékesebb része,áés ha egy kicsit nagyobb csonkot hagytál volna rajta,akkor átfurnád,és nyakéknek spéci!én most dám lapátba szeretnék marni,de csak szeretnék!:)))

000000000

Csak egy apró kérdés: ott a búzakalászok között mekkora a Z változásod (mm), és a direkthajtású gépeddel itt mekkora előtolással dolgozol?

eivmhrm04

Ezeket ugy kaptam nem én vágtam le igy

tfpk6pks3

Kérlekszépen, a kalászoknál 2.5mm van
És a direkthajtású gépem x-y 4500mm/min,  
Z 3000 mm/min előtolással bírta kifaragni.

000000000

nem az agancsra értettem,az van nekem!a motivumra gondoltam!:)))[#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2]

eivmhrm04

Na az meg ugyan honnan is lehet?[#confused][#circling][#circling][#circling]

0gbwyh99

Nagyon szép ! Nem tudtam hogy ilyen hófehér az agancs belseje !

Rabb Ferenc

Valamilyen mese CD-n, pontosabban mesés képeket tartalmazó CD-n láttam utoljára. De valamiért nem találom mostanában  ;-(