Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

6x509vxe

A furnér a Budapesti Furnér Müvektöl van,ők a 6-os ut mellett vannak.A pontos cimet nem tudom,ha mész ki a városbol Érd felé,a Campona elötti lehajtonál kell balra fordulni.Ha túlmész,akkor baloldalt lehet látni a gyárat...
Hangszorokat javitok 15éve,és készül a saját készitésü hangszorom is.Remélem jövö oktoberre megleszek vele...

besirkyjh

tfpk6pks3

Nehogy elfogyjon a nedü...

0gbwyh99

Bakker , alszol Te néha ? [#taps][#taps][#worship][#wave]

tfpk6pks3

Hát, legalább szenteste...
De nemsoká döcizek vissza a műhelybe, mert még nem végeztem a karácsonnyal....[#confused][#buck][#pias][#csodalk]

000000000

De a legjobbat a Tali utáni este aludtad.

tfpk6pks3

De csak mert köztetek voltam...   :)

tfpk6pks3

Jó társaság, nyugalom, biztonság.......
[#circling][#circling]

tfpk6pks3

Nehogy valaki megszóljon, hogy lustálkodom...

Egy kis ízelítő, a mai napi termésből.

bmejdz9nu

Szenzációsan szép dolgokat csinálsz! Csak ámulok és bámulok! Tényleg a Művész Úr a jó megszólítás neked...Gratula!

000000000

Gondolom, íjász társadnak csináltad. Nagyon szép ez is.

SquirrelTech

Próbálkozás gyanánt gravíroztam:

http://cnctar.hobbycnc.hu/SquirrelTech/Machined/Nyak03.jpg" border=0>

s7manbs8

Úgy néz ki, ez jól sikerült. Gratula.[#vigyor2][#vigyor2]

0gbwyh99

GRATULA !
Gondolom azok a szórványos pöttyök a nyákon az porszemek akarnak lenni .  

SquirrelTech