Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

Szia  

Milyen lessz ?

Fejjel lefelé , homoru és üvegben .

Motion :Nagyon szép munka " probálkozz" bátran , azért pár adat jöhetne . Mekkora , milyen sebességgel martad , milyen a marod , milyen a géped ? Harapo fogoval kell ......

Ügyes igényes munka !
  [#eljen][#eljen]

000000000

Már a corel 3-as is tud hpgl-t "menteni".

Pontosabban; export - *.plt

besirkyjh

Szia  

Az X3 ra gondoltál ? Az a 12 után jött ki .

Lehet ,nem tudom nekem Corel 11 volt sokáig és az nem tudott plt-t pedig kerestem piszkosul .Utánna rövi ideig volt a 12 verzio ott már volt plt export és most az X3-at használom ez meg mér jobb ( nekem ) .

[#lama]

eivmhrm04

000000000

Hali!
A műveidet kellő képen megcsodáltuk már.
De nagyon szűkszavúan írsz a gépről amivel ezeket készíted.
Bővebben szeretnék hallani az alkalmazott meghajtásról:
- milyen tipusú a motor (léptecs, DC szervó.....?)
- motor adatok?
-alkalmazott vezérlő?
-elérhető sebesség, gyorsítás?
-beüzemelési tapasztalatok (kezdő milyen segítségre számíthat -írott anyag, szóbeli megkereshetőség...-
Mivel most kezdtem a gépem szervósítását nekem nagyon fontos lenne ez a kiválóan működő gépnek az adata (remélem pulikus, hisz most már nyitott a fórum).

bmejdz9nu

Publikus és már nyitott ... Te is ezt akartad... most ez megvalósult !

Miki2

Szervusz RC !
Nem vagy már mai gyerek a fórumozók táborában.
Mégis sok-sok kérdésre úgy vársz választ, hogy tenmagad az ismeretlenség homájába menekülsz.
Jól van ez így?

000000000

Nem tudom mire vagy kíváncsi?
Nagyon az elején regisztráltam a fórumra és akkor még az volt a divat, hogy nem a telje névvel jelentkeztünk be. És nálam így maradt. De ha neked ez a legnagyobb problémád a hozzászólásaimban akkor írd meg mire vagy kíváncsi.
üdvözlettel: Köteles Béla  (rc)
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Tali/uvegcso.jpg" border=0>

tfpk6pks3

Kérlek, azon, ne múljon:
16x5mm golyósorsó
Motor DC szervó tip: EC240
Vezérlés: Sneci!!! (teljes körű támogatás)
G0: 9000  (a 2048-as enkóder miatt, nem tud tobbet a Mach)

tfpk6pks3

7- az egyben. Egy anyagból, egyszerre.

000000000

Azért amit most leírtál (kösz hogy az ismeretlenség homájában lévőnek is írtál) megérne egy bővebb misét a DC szervó topicban is!

tfpk6pks3

Nagyon szívesen, ha akarod, kérdezz ott, de karácsonyig, nem biztos, hogy gyorsan válaszolok, mert tudod.... még álmomban is az ArtCamot kell .... Közben, meg megy a gép.
De szívesen!

x4rhew5r3

Kis türelmedet kérem, a napokban komplett infót teszek fel a vezérlőkről(is).
Váratlanul jött ez a fene nagy szabadság[#circling]

000000000

Elnézést, nem személyeskedni akartam.
Csupán jó lenne tudni, kivel beszélek, kinek válaszolok.
Ehhez, az ott szereplő adatok nyújthatnak valamelyest támpontot.

000000000

Na ez nagyon pöpec. Gratula. Küld el egy filmgyárnak a fotókat, tuti bekerülsz vele valamelyik kardos fantasy filmbe.[#worship]