Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

s5f8tmfv3

Rinaldo

közben felületesen átnéztem amim van hummer nincs köztük

hduf42fua

Nos Én próbálkoztam egy konverterrel "free",de az mint ítam nagyon szétszabdalja a rajzot. A köríveket kockázza. Most ott tartok ,hogy kinyomtattam a pdf-et és beszkeneltem. A szkenelést átalakítottam jpg-re és ezt tudja fogadni az Artcam. Itt behívtam a jpg-t és ahogy a kacsát csinálja az oktató videón ,úgy megrajzolok minden alkatrészt és art-ba elmentem. A marópályát is Art-ba csinálom. De egyszerűbb vagyis gyorsabb lenne egy dxf erről is.

s5f8tmfv3

Az Art nem tud dxf-t menteni ugye?

f35ezvjs

Miklós én is jártam így dxf el de utánna átkonvertáltam plt-hpgl-be és már szabályos volt a betű. De nem jöttem rá miért. De az biztos a Hpgl be behívott és akár a lazyCamban készült szerszámpálya már tökéletes lett.

hduf42fua

Az Art tud fogadni dxf-et stb csak pdf-et nem,viszont menteni elmenti.

hduf42fua

Józsikám ! A dxf-el nimcs bajom csak a pdf-el.
Tulajdonképpen pár progim van :Artcam,soldedge,
corel, de a fejemben ezekről nem minden világos.
A szerszámpályát azt bármijet nyomatom az art-al

0gbwyh99

Na!
Pont ilyent vettem a gyereknek !

besirkyjh

Szia Miki  

Van Corel-ed? 12 töl frisebb .

Impot PDF azt csinálsz vele amit akarsz ha kész hpgl ben mented és irány a Mach3 és Lasy és kész is . Hagyd a JPG-t én kiprobáltam azt is , hidd el ez a legegyszerübb .
[#integet2]

hduf42fua

Szia Zoli ! Corel csak 11.,de most hogy mondod megpróbálom. Köszönöm az ötletet.

besirkyjh

Szia  

Felesleges azt hiszem a 11 nemtud hpgl-t menteni . 12 vagy fölötte .Tudom magamrol nagyon örültem mikor megláttam hogy a 12 már tudja .

43pbwjg8s

Miki!
Keress már meg magánban! Adok neked valamit!

besirkyjh

motion

Próbálkozom...

http://cnctar.hobbycnc.hu/Motion/Kar%E1csonyos.jpg" border=0>

PSoft

Nagyon frankó.[#eljen][#eljen]
Na-de milyen lesz,ha már nem csak "próbálkozol"???