Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

may47wb

0.2/45 fokos heggyel martam, kisebb heggyel jobban sikerült volna. Nincs, jpeg-böl csináltam.

4um5b65d

Meg vagyunk elégedve a dologgal, talán még utólagos karácsonyi ajándéknak is szívesen elfogadnánk... :)

KoLa

KoLa

KoLa

Amit martál az jobb mint a jpg[#taps]
Tölds fel a Dxf-et a mappádba , onnan letöltöm, köszi!

may47wb

http://mydxf.blogspot.com/search/label/horse" TARGET=_fnew>Innen le tudod tölteni meg van még néhány jó.

0gbwyh99

Szia Tibi!
Igen , végre levették a vízumkénszert . Most csak az a baj hogy új útlevelet kell csináltatni mert a régivel már nem lehet ! [#nemtudom][#falbav]
Az új útlevelekre meg akkora az igény hogy sorszámot kell kérni és több hónapig kell várni rá !! [#gun][#violent][#falbav][#falbav]
Már nagyon szeretnék eljutni a talira .. majd kiderül . [#wave]

0gbwyh99

[#wow1] ÁLLATIAN JÓ ! Nagyon szép , élethű , szinte látom mozogni az orrlebenyeit . [#taps][#eljen][#wave]

000000000

Szia Íjász! Köszi a válaszodat.
Nézzél be a hajtáslánc méretezés topikba.
Azt tanácsolom, építsd át a gépedet, akár kétszer dinamikusabbá teheted egy kis lassítással (1:1.5-2.5). EC240/5mm direktbe durva dolog fa forgácsolásnál is, nem helyes.
Művészileg, kreativitásban profi vagy műszaki kérdésekben hallgas Snecire, rám.
Meglátod, részletgazdagabb, szebb dolgok kerülnek ki így majd a géped alól. Nem veszítesz semmit, csak nyersz.
Mellesleg egy egységugrás teszttel ez pillantok alatt kimutatható, ezért is higgyél nekem. Ha előbb utóbb ezt nem léped meg, hidd el magaddal szúrsz ki. A "Hú de megy ez a gép"
gondolkodás bevisz az erdőbe, anyagban kell maximálisan gyorsulni, ne feledd!
Sok szép munkát kívánok 2010-ben is Neked!

tfpk6pks3

Új év, új lendület....
Csak semmi lazsálás!

http://images.netbag.hu/20100102/06385059782.JPG" border=0>

http://images.netbag.hu/20100102/06390397541.JPG" border=0>

tfpk6pks3

Ezek szerint, csak az én képernyőmön tünt úgy, hogy kényelmesen elfér egymás mellett a két kép.
Elnézést, legközelebb egymás alá pakolom.
És Boldog Új Évet Kívánok minden fórumtársnak!!

43pbwjg8s

Ez nagyon jó!!!
Tetszik!
Gratula!

svejk

Véletlen sem a munkádat akarom kritizálni, de engem olyan furcsa érzés fog el a láttán mint amikor divatba akarták hozni a kék Pepsi-t, vagy amikor az anyósom a gesztenyetortába eper színű ételfestéket kevert :))
Valahogy a fa nem passzol az agyamban a felirat értelméhez.
De hát ha ezt kérték..!?

Rabb Ferenc

Mi bajod van vele? A golyós számológépen is fagurigák vannak, és Moszkvában még a visszajárót is kiszámolták vele címlethelyesen már 1965-ben. Hol volt akkor még az intelligens pénztárgép (meg a mosópor)