Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha este lesz időm, akkor nekiülök, és megpróbálom leírni, ahogyan én tudom.

43pbwjg8s

helyesen:
"Maóónika!"  
Bocs! :)

000000000

Tessék! Ezért nem írtam eddig, hogy nőből vagyok, máris vicceltek, pedig én komolyan próbálok dolgozni :)

43pbwjg8s

Jézus!!!!
Én pedig nem hozzád kötöttem!
De most már legalább ez is kiderült!
Bocsánat tisztelt hölgy! [#worship][#wave][#vigyor4]

43pbwjg8s

A Mini autós faliórádra először azt hittem teljes 3D modell. :)

Gratula!

000000000

Vicceltem, nem kell bocsánatot kérni :)

s7manbs8

Az adatlapból kiderül, ha kíváncsi vagy.

D.Laci

Ja ja... Lábaközt meg a harmonika... :)

000000000

Elkelt a relief, köszönöm az érdeklődést (a vadkanos volt a nyerő, ez a kedvencem)

f35ezvjs

Sziasztok!
Gyerekek csak annyit, hogy a Mónika szerintem itt már egy pár hobbistán túltett. Lassan egy éve CNC-zik. Tudomásom szerint Ő az első hölgy aki tervez rajzol fest és mar.  
Ez nem vicc... de ez igaz is, én tanusítom Nagyon jól bánik a vadászpuskával is.
Szóval Uraim jó lessz vigyázni!![#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1]

4um5b65d

Móni , mesélj már valamit nekünk, mi visz rá egy Női Hölgyet, hogy CNC-zésre adja a fejét ?
Ritkaság számba mész , hallod... :))

8uup9xs82

Nem voltam rest ranezni WIW-en:) Full respect kisasszony:)
D

0gbwyh99

Bizony ez nem vic ! Nagyon örülök hogy egy hölgy jelenlétét élvezhetjük a fórumon . Az nagyon ritka dolog a CNC világban . Kár volt eddig titkolni , de talán Te tudod miért tetted ezt . Van a Szerb cnc fórumon egy hölgy , annyira népszerű (pedig a tudása és a munkái messze elmaradnak a Tiédhez ) hogy nem régiben volt egy szavazás a legnépszerűbb fórumtagra . Nos , Ő nyerte meg , azzal együtt nyert egy vacsorát két személyre és tiszteletbéli "global moderátor" lett a fórumon . [#worship][#worship][#worship][#worship][#wave]
Amúgy nekem http://www.egyediajandek.lapunk.hu/tarhely/egyediajandek/galeria/kozepeskep/637673.jpg" TARGET=_fnew>EZ a kedvencem (mondtam is már) [#vigyor3]

f35ezvjs

Bocs ez csak egy kedves figyelmeztetés. Röviden!!!
Foglalt.
Csodálatos párja van.

000000000

édes a kutyusod néztem ,nekem is goldenem van