Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

Miki2

besirkyjh

Szia Gyuszi

Ez volt a vzsgamunkája a kis gépnek ami tegnap lett készen .

Hihetetlen ez a figura ( mg a rozsdát is rá festette) .

Na ehez nincs ekem fantáziám ( Wall e számitogéo ház ) .

Le a kalappal elötte .
[#taps]

yb8iik8sz

Ez nagyon tuti.Az ember se ügyetlen.
'És még hova lehetne fejleszteni'.

yb8iik8sz

Szerintem tök jó, tesztnek meg főleg. Egy kis pác nagyon feldobná.
(tudok adni házi dió páct,magam kutyultam)

besirkyjh

Szia  

Pácok? Van egy fél polcra valo " környezet barát " de igazad van kifogom probálni csak valami világosabbal .Köszi az ötletet .

[#worship][#eljen]

yb8iik8sz

Zoltán!
Néztem képre ism, és jutott eszembe.  
Ha az oldalt lévő kis játék wall-e tükrözi a bébi korát,és a kezébe kerülhet,akkor inkább ne pác.Tudod.

besirkyjh

Szia  

Az én bébikém 24 és 27 évesek kirepülöfélben mind kettö .Az a kis sárga lánctalpas az enyém a fa kép meg kerül a "vitrinbe" mint " prototipus " .Lassan elérem a terepsztalos korom és addigra tudnom kell anyagot gyüjteni hozzá ( mégse a 0-rol induljak ) .[#nevetes1]

robroy007

ma megkaptam végre a kollégámtól a fényképeket a kemence ajtójáról amihez korábban kerestem rajzot

http://cnctar.hobbycnc.hu/robroy007/ezt_keszitettem/cimer/DSCF3144kicsi.jpg" border=0>

szépen néz ki, de jó lett volna marás után is csinálni róla képet

összesen 1óra 40 perc kellett hozzá

szerintem gyorsabb is lehetett volna ha az artcamot jól konfigoljuk

iezx50gsm

Ne szabadkozz gyönyörű !... és jó, így a helyén láti!
Nekem egy 100*100 -as elkészítéséhez több mint 7 óra kellett..volt időm elgondolkodni az előtolás beállításán.[#circling]

motion

Üdv.
Meg kérdezhetem, hogy mivel van beszínezve a kontúr?
Úgy néz ki mintha lézerrel lenne csinálva.
Egyébként nagyon tuti.

000000000

Gratulálok a munkádhoz!

Kíváncsi lennék az objektum 4 nyillásának a funkciójaira. Esetleg ha a tulajdonosát meg lehetne kérni, hogy a 2 zárt részbe is fényképezzen bele?

000000000

Misi, ne keseredj el, az időkön, mert a tojást nem lehet a görögdinnyével összehasonlítani.
Ez a címer, egy gravírozás szerű munka. Ahozképest még sok is a felhasznált idő.  
Egy sok Z mozgást tartalmazó részletgazdag munka bizony viszi az időt. Persze nem biztos, hogy indokolt annyi, mint amit írsz.  
Én is martam már 180 x 230 mm es darabot 9,5 óráig. Kicsit visszavettem a részletgazdagságából, és egyből lement 5 óra alá.

iezx50gsm

Világos kellene már nekem egy Artcam oktatás, persze Március azon napjain dolgozom..  [#rinya]
Meg a gépemet is muszály tatásan használni,hogy szét ne essen.. Sok dolog befolyásolja az eredményt no de ami késik az nem múlik.