Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

hduf42fua

Üdv mindenkinek!
mivel elég korlátozott a szabadidőm ezért
azt a keveset amit csináltam eddig ezen a lapon találjátok:http://www.famakett.lapja.hu/

hduf42fua

Kérem a mod. javítsa ki és igérem megtanulom a helyes utat.Kösz

s7manbs8

Jó lesz, a színek is olyan "fások". Csak így tovább, tartalom mikor várható ?

hduf42fua

A "makettekre" katt.és a fényképek ott találhatók. A lap fejlesztés alatt.Most még a "makettek készítője " fül üzemel.

Miki2

Szervusz Druszám !
Biztos, hogy meg akarod mutatni, eddigi munkáidat?
Miért kell ennyi adat ahhoz, hogy megnézhessük, amit meg szeretnél mutatni.
Mint egy hivatalban  :  Anyám neve 3 példányban... [#nemtudom] [#nemtudom] [#nemtudom]

hduf42fua

Köszönöm,hogy felkapcsoltad a villanyt és azok
tényleg nem fontosak. Egyben kérem a moderátort,hogy törölje a:#2563;#2564;#2565 és#2567 bejegyzéseket.És átgondolva a dolgot
inkább a "segítség béna vagyok"topikba kéne
átteni adolgot.Mégegyszer kösz!

VViktor

Sziasztok Mesterek.Nekem ezt sikerült összehoznom édesapám tiszteletére.Bár nem tökéletes,de nekem így is tetszik.

http://kepfeltoltes.hu/view/100206/pict0128_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Miki barátom ne hisztizz már!:)))jol lesz a honlapod,és a jobbito szándéku ötletekért ne csapkodjál!:))))

hduf42fua

A druszám tényleg rámutatott a gyengémre (lehet így jött le , de nem haragszom senkire !!) ezért
ezután többet gyakorlok.  ÜDV

000000000

tegnap rossznapod lehetett komám,spongyát rá,lesz még rosszabb is!:)))

tfpk6pks3

Nem rossz ez Viktor!
És ami a lényeg. TE csináltad!
Viszont a képet, feltöltés előtt le kéne kicsinyítened és a fórumba illesztés előtt, nyomd meg a "kép" gombot. Akkor műxeni fog.
További sok szép munkát!

may47wb

Valami jóféle fának örülnék!
Talira szeretnék menni, csak még azt nem tudom hogy hogy tudok majd eljutni.
Előre is köszönöm!

robroy007

Deák Józsinál jelentkezz Ő koordinálja a tali járatokat

VViktor

Szia Íjász.Ez a valódi elismerés ha te mondod:) Köszi