Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ez a kép - az oda-vissza, nagyon csalóka - alul egybekezdésűen ossza a visszatérőt , de felül mintha 3 bekezdésű menet érkezne:)))

yuagaci9g

Neha takarasban van, akkor csal kicsit, de jo.

KoLa

Ha készen lessz fotózd már körbe - köszi!

KoLa

Hogyan lehet lelassítani egy ilyen animációt?

43pbwjg8s

Ez a technológia már elég régi. A végeredmény a szinterezett termékekre emlékeztet.
Sajnos még drágább, mint a többi 3D nyomtatás.
Az elv egy az egyben a sztereolitográfia, csupán erősebb lézerekkel és ahogy mondtad fémporral.

KoLa

000000000

4um5b65d

Tedd be egy gif szerkesztőbe, ott kockánként megnézheted ...

000000000

[#nemtudom][#nemtudom][#confused][#nemtudom][#wink][#wink]

yuagaci9g

Ne izgulj mar, csak viccnek szantam[#awink]

7vpav5d32

Szia Laci! Ha szánsz rá annyi időt, hogy lerajzolod akkor ez lesz a következő teszt.[#vigyor2][#wave] (nem tűnik lehetetlennek)Erről a lézeres, vasporosról már valakivel beszéltünk itt vagy két éve. Láttam egy filmet egy német laborból ahol ezt fejlesztették, de akkor még nagyon durva felület volt az eredmény.

43pbwjg8s

Az SLS printtingről:
http://cnctar.hobbycnc.hu/index.php?dir=KisKZ%2F3Dnyomtatas%2FSLS_PRINT%2F" TARGET=_fnew>SLS printing, Rapig Proto

Az EOS magyarországi forgalmazója és kapcsolata éppen Falk Gyuri a Varinexnél. :)
Én azt hittem sikerül neki ujat mutatni, de gyorsan leszerelt a válaszával.

tfpk6pks3

vbodi

Ez szép munka!
Gondolom nem "telibe" martad. [#ejnye1]
Jól kijönnek a részletek a lábak ízeinél és a szem prizmáinál is. Mennyi idő volt? [#eljen]

000000000

Örülök, hogy tetszik.1mm-es fogásokkal csináltam,az időt nem mértem, de volt egy pár óra.

besirkyjh

Sziasztok

Ma készült a " Wall e" .
Fenyöfa ?!( nem volt más ) .
1500mm/min , 2000rámpa  
A méret : 100x78x4.6mm és  
55perc alatt csinálta meg és 0.1mm lépéssel.
30fokos "Motoros féle" gravir tüvel .

http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/Alu%20g%E9p%20200x200/IMG_0228.JPG" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/Kulcsar%20Zoltan/Alu%20g%E9p%20200x200/IMG_0241.JPG" border=0>[#law]Van Neki tesolya is .