Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

vjanos

Szia!
Jjó, hogy ismét itt vagy [#wave]

z2a2u8wf

Érdekelne hogy a hebo87 által gyártott 5.5w-os kék lezerrel valaki vágott e már plexi anyagot. 5-6mm vastagságban milyen minőségben dolgozik? Ezzel készült vágásokat tudna mutatni valaki?

remrendes

Szinten orulok, hogy ujra itt vagy.
Remelem nem szabadulnak el az indulatok es inkabb a szakmai reszre helyezi mindenki a hangsulyt.
Ezzel a szamitassal kapcsolatban mindjart rengeteg kerdesem is lenne :)

hostya

"Remelem nem szabadulnak el az indulatok es inkabb a szakmai reszre helyezi mindenki a hangsulyt."
=========

Az indulatok az előző években/hónapokban sem a szakmai rész miatt "szabadultak el", hanem inkább Robsy(T45) sajátos, -olykor sértő megnyilvánulásai- (hangnem) miatt!
Ez utóbbi miatt lett anno, KITILTVA a fórumról..!

Úgy gondolom,(továbbra is)hogy a "VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ"..! :(

Én is bizakodom hogy a későbbiekben, az IGEN ÉRTÉKES szakmai tanácsait úgy fogadhatjuk, hogy azokkal nem ALÁZ meg senkit..

Rabb Ferenc

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Mondá vala egy igazán nagy ember...

b4nm7gjvr

Miért kell megint kezdeni? Ha örülsz, hogy itt van írd le, ha nem maradjál csendben! Ha van rá lehetőséged azonnal ugrasz...remélem béke lesz és MoparMan nem hagyja, hogy valaki is a macit a málnásba vigye...

PSoft

Szia Tibor!

Légy üdvözölve újra köztünk.
Kitartást,és sok türelmet kívánok...hozzánk.
[#worship][#wave]

000000000

Dehogy hagyja. A kötözködő, és a válasz nélkül is folytató kap 1 nap kitiltást. Akibe belekötöttek és pocskondiázták az meg kap 1 hét kitiltást. Oszt jól van.

hostya

Én nem ÍTÉLTEM...
Mondhatnám úgy is hogy valami megérzés(jóslat)...
"A vér nem válik vízzé"... [#integet2]

hostya

Jó lenne NEKED is néha-néha csendben maradni..!!

Főleg ha nem érted hogy miről beszélek.[#mf3]

b4nm7gjvr

"A vér nem válik vízzé"... mit nem lehet ezen érteni? Szerintem akkor te nem érted mit írsz!
Minek ezzel jönni, nyugalom idején?

hostya

Hagyjuk...

Térjünk vissza erre úgy, 1év múlva...

s69skz0ve

Köszönjük az új lehetőséget a fórum szerkesztőjének! :) Nekem nagyon bejön és így sokkal egyszerűbb a képfeltöltés! :) Így mostantól én is jövök egy-két ezt készítettem képpel!

s69skz0ve

Kipróbálom én is az 5 kép egyszerre való feltöltését szintén saját készítményekkel! [#integet2] [#vigyor2]

996dwuf96

Sziasztok !
Pár darab viszonylag friss munkámmal én is kipróbálom ezt a remek képfeltöltési lehetőséget.
A reliefek Karácsonyra készültek , ajándék gyanánt.