Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Persze, ha nem akar forogni, megiszom mérgemben.[#circling][#circling]

besirkyjh

A trükje az hogy ha 45 fokost teszel bele akkor nem fog forogni csak ....

De a 360 fokos az tutira forog.. sz .
 [#wow2]

Miki2

És engedte az IDŐD?
Ez sem lesz csúnya, csakúgy mint a többi.

000000000

Ez nagyon tuti. Saját gyártmány ?

000000000

nem,és egy ilyet megcsinálnék az minimum két nap,és addig kimarok belöle 10db-ot!nem éri meg házilag megcsinálni!:)))

000000000

Hát Tibor, ez nagyon ütős, tetszik nagyon. Milyen magas?

000000000

ugye hogy egy Tűndér?hát a mérettel egyűtt ez változo,de a Z 10.0mm-nél még élvezhetö a tonusa.de mindjárt meg nézem!

000000000

yb8iik8sz

Én azt hittem, hogy saját gyártmány. Kimarod?

000000000

olyan nincs hogy ne csináljam meg!:))))tul szép ahoz hogy a fiokba heverjen!:)))

yb8iik8sz

Oksa. Én+átkezeltem felület. Igy már csinibb.

yb8iik8sz

000000000

látod milyen sokat számit,egy jol eltalált szin????_)))

s7manbs8

Komolyan mondom, mostanában, ami csajokat láttam, ez tetszik a legjobban. [#circling][#circling][#circling]

yb8iik8sz