Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

Igen én fotozóm és a corlt használom

s7manbs8

A Corelben is van olyan menüpont ahol lelehet kicsinyíteni, azt én nem ismerem.

KoLa

Karcsi! én nem ismerlek de, ilyen szép munkákat nem szabad elrejteni a publikum elől - csak így tovább [#taps][#taps][#taps]-vannak még képeid?hadd jöjjenek!

D.Laci

Álljon meg a gyász menet! :)
Nem a munkádra értettem a "barkács módszert".
Ámulok bámulok ha a munkád láthatom![#wave][#worship][#taps][#eljen] A talin szerencsém volt a tükör keretet is kezemben tartani.
A nagyolás ráhagyás módszeredre értettem!

eivmhrm04

Nem vagyok profi de gömbvégüvel nem szoktak nagyolni,nem is engedi az artcam.S ezt világosan le is irtam ,kiváncsi voltam milyen 6mm el.Ugy gondoltam jó tanacs ha valaki igy próbálná  meg mint ahogy én.De ezt a profik biztosan jobban tudják.

KoLa

http://cnctar.hobbycnc.hu/Deak%20Jozsef/MAR%D3K/kupusspiral408x800.jpg" border=0>

yb8iik8sz

Karcsi!
Ne sértődj meg, nem éri meg. Nagyon szép amit csinálták. Lacinak is igaza van, persze, hogy úgy kéne, de a kezdők (mint magam is) előszőr csak próbálkoznak. (azt se tudjuk néha mit, hogyan, de alkotunk).Mire kimarod Tibor összes reliefjét, full profi leszel.
Katák gyakorlásánál mondta hasonlóan egy mesterem : "Nem baj, ha elrontod, de tudj korrigálni"!
'És így, életem hajnalán, ahogy tapasztalom, nagyon sokan megbotlanak, de kevesen tudnak felálni'.

PSoft

000000000

http://cnctar.hobbycnc.hu/N%E1dh%E1zi%20professzor/szt./DSC00659.JPG" border=0>

f35ezvjs

eivmhrm04

000000000

de nagyon szép ez komám!!!:))))és izmos a mérete is!:)))))gyönyörű!:))))

yb8iik8sz

Mester!
És most mit mondjak? [#worship][#taps][#wow1]

KoLa

"Komám"!!! Te is tudsz - ezt már szobornak is tekinthetjük![#taps][#taps][#taps]"Ahh mikor fogok én így esztergálni"?

000000000

a Mestert szegényt,látod mit csináltak vele??!:)))én nem leszek inkább Mester,csak tanulo!:))))