Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

tfpk6pks3

http://kephost.com/images/78Ny_k_mar_s1.jpg" border=0>

http://kephost.com/images/61Ny_k_mar_s2.jpg" border=0>

tfpk6pks3

http://kephost.com/images/31L_grav_r.jpg" border=0>

tfpk6pks3

Csak érdekessékképpen.  
A lófej az alumíniumba, egy törött marószárból kézzel köszörült 2-rs rádiuszos maróval lett csinálva.
Sajna nem én csináltam....
Köszörülni is meg kéne még tanulni...   :)

KoLa

ukcge40u

KoLa

Íjász ez a munkád nagyon profi! mennyi ideig készült? Fröccsöntő formát is tudnál marni!

geforg

Nagyon szépek lettek gratula mien gépbeállításokkkal csináltad? fordulat előtolás
fogásmélység maró átmérő? tisztelettel Bozsoki Zsolt
 [#taps][#conf][#worship]

tfpk6pks3

Erre a kérdésre sajna, nem igazán tudok válaszolni...
Még sosem volt rá szükség, így nem próbáltam.
Bár csináltam már réz öntőformát, de azt valami gipszhez(vagy mihez) használják.
Nem tudom, hogy egy öntőformának, mit kell tudni...  :)

Ez egyébként jó sokáig készült. (4ó) Sajna, ebbe a "rágógumiba" nem lehet sietni (nem jól forgácsolható ötvözet)[#nemtudom]

tfpk6pks3

Ez a barátom gépén készült. A főorsó 2200-at forog, ehez mérten szerény volt az előtolás is.(300)
Viszont "telibe", azaz majdnem 8mm. A marőről már írtam.

f35ezvjs

Köszönöm a gratulációt!  Nagyon sötét pác felvíve ecsettel és utánna azonnal törölve ahol megkívánja. csak gyorsan kel cselekedni mert beissza hamar

KoLa

Fröccsszerszámnál ez az idő megtérül - ezeket az alu formákat be lehet illeszteni egy acéltestbe és nagyon sokat kibír ,ha elkopna ,4 óra alatt van egy másik ,viszont az újbóli beillesztés lehet hogy több mint 4 óra[#wink]

000000000

Íjász, már épp gratulálni akartam a lófejhez :)
De azt akartam korábban kérdezni, hogy eléggé sok díszített iniciálét készítesz. Ezeknek a díszítését Te rajzolod, vagy ez van készen?

43pbwjg8s

Én nagyon megköszönnék eyetlen egy ilyen iniciálé készítésről mutatott tutor videot.
Nagyon tetszenek amiket Ijász csinál!

43pbwjg8s

Már majdnem azt írtam, hogy Íliász. :)
De nem is bagy tévedés, mert a munkák mindegyike egy egy költemény

000000000

minek kinlodni az iniciálé készitéssel,a neten találsz tőbb milliot.neked csak kicsit meg kell dolgoznod,és irény a fa vagy fém!:)))