Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

te szerelmes vagy a tögyfába??:))))spéci!:)))

000000000

eivmhrm04

eivmhrm04

s7manbs8

Lehetne olyat, hogy dombormű, mint ez is, de akármilyen rossz fába, aztán lézerrel meg az akármilyen fa mintáját szimulálni rajta, hogy ne legye már annyira művészi munka.

eivmhrm04

000000000

drága barátom,ezt igy is gicssnek tartják,nem hogy még a fa eredeti erezetét meg csufoljuk lézerrel!ez két tekhnika!:)))amugy beregszászon vehetsz ilyen fa műveket!:)))

s7manbs8

Csak még rátettem a savanyú humorommal egy lapáttal !! [#circling][#circling][#circling]

000000000

tuuudom!:))))ismerlek már!:))))én meg direkte kiugrasztottalak!:)))[#nyes][#nyes][#nyes]

s7manbs8

Most ez nem azt jelenti, hogy én giccsnek vettem, félre értés ne essék, amúgy meg mindegy, ki mit gondol, ha valakinek teszik valami, nem szabad megfosztani az örömétől.

000000000

olyan hosszu szálu cigit szivsz???:))))én ahoz viszonyitottam,és én olyan 220x 120-ra tippeltem!de a részlet gazdagságon elö jön hogy elég szép nagyra sikerűlt!:))))

000000000

részedről még utalás sem volt még burkoltan sem,hogy te ezeket gicssnek tartanád,söt tudod te jol hogy mennyi energia van egy ilyenbe!:)))

s7manbs8

Gondolom a megszerkesztésekor, utána a gép dolgozik még egy keveset.

000000000

igen ha csak igy szimplán akarod csinálni,de ha mondjuk texturázni,vagy diszitgetni,keretezni akarod,arra sok idö kell,kb. félora!:)))

f35ezvjs

Segíts légy szi mert nem akar felmenni