Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

D.Laci

"1 tizeddel engedje lejjebb"
Micsoda barkács modszer! :)
Nagyolásnál kell nagyobbra hagyni SZOFTVERESEN (Cam)! :)

eivmhrm04

Először kiváncsi voltam 6 ossal milyen lesz,de nem volt az igazi azért döntöttem, hogy átsimitom 2mm el.Nem vagyok profi,soha nem is állitottam.De tapasztalatnyerés gyanánt jó volt.

eivmhrm04

Még elfelejtettem,a 6mmm sel egyfogásra ment 15mm mélyen 1mm es fogűssal

eivmhrm04

De azért egy barkácsolótól elég jó teljesitmény szerintem

eivmhrm04

Viszont nem találom a te profi munkáidat hogy tanulhassunk belőle.Ne csináljunk ilyen hibákat,mint amire figyelmeztettél.

KoLa

Karcsi! jó ez nagyon!A :D Laci is ezt mondta csak a saját stílusában adta közre hogy Ő hogyan csinálta volna - egyébként a relief is figyelemreméltó munka grat.[#worship][#integet2]

f35ezvjs

http://cnctar.hobbycnc.hu/Deak%20Jozsef/MAR%D3K/kupusspiral.jpg" border=0>
Vettünk ilyt típust Karcsi mi a véleményed róla.
Szár 6mm 30fok spirál 2 mm gömbvég

f35ezvjs

Bocs de miért megy fel ilyen nagyban
mikor kb levlap nagyság lenne a jó valaki segítsen

s7manbs8

Mert hogy csinálod, hogy ekkora ? Ha jobb gombbal rámész itt a képre, látszik, hogy több ezer-szer több ezer felbontású, persze, hogy ekkora, le kell kicsinyíteni, valamilyen programmal, és úgy feltenni, amekkorában gondoltad eredetileg.

s7manbs8

Mármint jobb gomb, Tulajdonságok menüpont.

Betöltöd pl, a Paint programba és lekicsinyíted, pl. 30%-ára.

eivmhrm04

A lényeg az ,hogy az ember tudjon örülni a munkájának.Jó érzés megosztani másokkal.De ugy döntöttem,hogy ezekután nem itten fogom tenni.

f35ezvjs

Kérlek magyarázd el hogy csináljam eddig autómatikusan lekicsinyítette nem tudom hogy kel

KoLa

600x800 ba tedd fel Józsi, mer' így vehetünk nagyobb monitort:))))Pl Photoshop -al jobb klikk a megnyitott kép fejlécére és rögtön tudni fogod!

s7manbs8

Milyen programot használsz, meg a kép hogyan keletkezik ? Fényképezed ?

f35ezvjs

ha áttudod tenni légyszives rakd már át teljesen béna vagyok hozzá
de ezt is megfogom tanulni