Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

f35ezvjs

000000000

várjál,mindjárt feltelepitem!

kfhhyweby

Több milliót?
Hát,én hiába vadászom őket.Alig alig van valami.

kfhhyweby

Nemes Mihály

Heló  azokat már én is régóta vadászom ,mint a kedves kolega,  de aztán semmi! :(:(

000000000

Ebben a topikban is van több beszerző hely, belinkelve, csak kicsit szét kell nézni.

De, a tévedések elkerülése végett mondom, ezek nem ingyenes dolgok.
5 ezertől a többszáz ezerig van az ára. Átlagosan 10-20 ezer körül kapsz/db.  
Pár, gyenge minőségűhöz mozzá lehet jutni itt-ott free be is. Azoknak a linkjét, a G kódok topikban keresd.  

Nemes Mihály

Válaszát köszönöm Danibá!

keresem ott :)
 :)

f35ezvjs

Mit vadászol?? iniciálé betűtípusokat? Hívj fel telefonon, a nevemre kattintva eljutsz honlapom címéhez ott megtalálod telefonszámomat

f35ezvjs

Elkészült a következő alkotásom de szeretném megkérdezni hogy most hova töltsem fel a fotót hogy az tisztán elérhető legyen.
Köszönöm a segítségeteket előre is

ukcge40u

Nekem az indafotón van fenn, mérettől függően több száz képet is felrakhatsz.
Van lehetőség albumokra, zárt, és publikus képekre is. Ingyenes, csak regisztrálni kell.  
Sok sikert!

f35ezvjs

Nagy tisztelettel köszönöm válaszod

ukcge40u

000000000

kűldtem galambot de nem ment át!irjál nekem,hát ha neked tőbb szerencséd lesz!:)))

eivmhrm04

Na megpróbáltam én ishttp://kep.ivpicture.hu/232884.jpg" border=0>