Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

yb8iik8sz

000000000

s7manbs8

Persze, ez kicsit másabb mint a többi.[#circling][#circling]

000000000

van egy kérdésem,és nem tudom hogy nem e haragszol meg érte?:)))de ugye szeműveges vagy???[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

yb8iik8sz

Ez egy síkagyú űrlány. A jövő(?,(jelen)) csajai.

s7manbs8

Nem vagyok. Nem az volt szemüveges, aki annak idején Picasso képeit-t meglátta és éppen nem találta a szemügét, de nem akarta, hogy emiatt cikizzék, ezért úgy homályosan döntött a festő tehetségéről ? [#circling][#circling][#circling]

000000000

én ugyan picassot nem csipem,és vessenek rám követ ezért,nekem inkább dali aki kőzel áll hozzám,meg áléztalában a hiperrealista festők,mint valejjo is!:)))

yb8iik8sz

Van aki motor, van aki nem. Van aki a szentképektől borzong. Van aki 22.századi.
És lessz aki kimarja (ha szerez valami rendes fát) ezt is.
Dali.

s7manbs8

Nekik nem tart már a jogdíjuk, szabad ilyeneket csinálni ? [#circling][#circling][#circling][#falbav]

s7manbs8

Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lyányuk.[#circling][#circling][#circling]

yb8iik8sz

Persze. Csak nem Dali, hanem Pali.

yb8iik8sz

Nézd+ha van kedv. Dali/Gyászos játék , belekezdtem, de macerás. Egyszer majd elkszl.

s7manbs8

Én meg valamelyik nap azt találtam ki, hogy olyan gépet csinálni, hogy egy kis maketten kézzel marnátok, és egy nagyobb robottal, egy jóval nagyobb fába ugyanezt egy robot CNC-vel. Persze valami faragó mester csinálná élőben. És úgy alakulna a mű. Vagy jégszobrot így csinálni.

yb8iik8sz

Alapszinten egy joystick és egy robot?  (építsünk artu ditu)(két kezes,sok tengellyel,kalapálni is tudjon)

s7manbs8

Felőlem, a múltkor már felvetődött a téma. Mechanikát tudsz rajzolni ? Illetve hajtást is hozzá.