Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Ezt készítettem a CNC gépemmel...

Indította gaben, 2025 január 13, 12:05

Előző téma - Következő téma

000000000

mindent megoldunk cimborám!:)))))

Miki2

43pbwjg8s

Ejmár komám!
Beszélhetek én hozzád ugy látom!
Már válaszra se méltatsz. :)

000000000

örömmel látklak ujura köreinkben!:)))ugy vagyok vele,hogy mikor olvastam az űzid,akkor nem válaszoltam,és majd késöbb felkiálltással elodáztam a témát,mig hűle fejemmel el nem felejtkeztem rolad!:)))mi zujs cimborám???alkotoi szabadságon voltál?hogy haladsz az artcammal?

000000000

neked ez mind meg van????hogy lehet ezt megszermányolni?????

000000000

Ez nem semmi, kár,hogy rövid a video.

KoLa

D Laci mindíg egy lépéssel előbb vagy mint gondolnánk! úgy kell kicsalogatni a produkcióid!
Ez nekem is titkos vágyaim közé tartozik az esztergámon - Gratulálok!!![#worship][#worship][#worship]

000000000

csak eggyel????többel!:))))[#nyes][#nyes][#nyes]

43pbwjg8s

A gép megy továbbra is.
A megmunkálóval konzultáluk a megfeleleő doksihoz.
Mellette a szokásos minden,.
ArtCAM hoz még nemértek, de már sikerült segítenem benne valakinek. :)

Mellesleg kicsit megzakkantam mire sikerült valamelyest rendeznem az anyagi helyzetemet.
Nem könnyű dolog.

43pbwjg8s

Ez csak egy kis része.
Kb 11.000 képet gyűjtögettem össze különböző modern festőktől.
Ezt a pár ezret feltettem, de aztán egyszer meguntam a sok melót vele. Azért még mindig az első 20-ban vagyok vele nézettségben. :)
A TV2 blogján anno hetekig sikerült az élen lenni, de aztán változtattak az egészen, nem lehetett már személyre szabni, ugyhogy töröltem az egészet.

s7manbs8

Tudod van az az álom, hogy de jó lenne úgy tanulni, hogy csak a fejem alá teszem a könyvet éjszaka és reggelre benne is van. Nos, nálad lehet működne egy másik verzió, még pediglen, a 10000 képet 1/4 mp-enként kell váltva a következőre nézned pár órán keresztül. Ha nem tévedek nálad ez beválna, hogy miért, azt ne kérdezd, gyanítom.

43pbwjg8s

Mert én egy hülye vagyok!  :)
De ez mind csak marhaság.
Egy nagy semmi, mert gyakorlatilag még igazándiból nem sikerült semmit csinálnom.
Na de majdcsak! :)

43pbwjg8s

Egyébként néha csinálok ilyet.
Ezt hívják a TV-ben filmnek. És tényleg beválik! :)

KoLa

Az tuti hogy több lépéssel de mindíg csak egyet mutat - komám!!![#wave]

000000000

amugy zsirra igazat adok neki,és nem tálalja ki a nagyközönségnek,az odáig vezetö göröngyös utat!:))))sokan megijjednének komám tőle!:)))