Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

[#vigyor] Hát igen... nem mindenkinek... :) Csak annak aki rendelt és perkázott... :)

D.Laci

Nem elég rendelni, de még fizetni is kel???
Ez ám a vad kapitalizmus… :)

bmejdz9nu

Látod milyen világban élünk... csak a pénz... de majd egyszer... amikor eljő a k..mus akkor csak rendelni kell... :)

4mjnxdwuu

Megjött, köszike.... ( nem a mikulás....)  
lehet, hogy én aggodalmaskodok csak.... nem gond, hogy a T anyáknak a belső sarkai ívesek...? Nem sajtolódik, nyalja el a T-nút alsó élét ha meghúzod, Vagy lemartad ??

bmejdz9nu

Nem. Nem gond. Legalábis BF20-nál...
Ezek és amilyen más ilyen szetteket láttam mind ilyenek... talán ilyennek is kell lenni? Még talán bonyolultab is ilyenre megcsinálniuk?
De jó a kérdés! Ezen én is filóztam...
Ez csak akkor lenne "gond" ha pont az a rész hiányozna (a lekerekítés) azaz kicsi a T-nút mérete azaz a pereme... vagy hogyis írjam... a különbség :)
Talán így jobban beáll a pozicióba... és nem annyira érzékeny ha "koszos" az asztal... vgül is a T-nut alja (belseje) is egy kicsit peremes...

3vv2btrhv

Sasi  
Miért nem publikálod ?? legalább én tanulhatnék belölle . Légyszives legalább nekem küld el ha nem akarsz vele dicsekedni a világ szemébe .

airfoil6205

Az pont így jó ne tegyél ellene semmit, ha éles lenne akkor feszültséggyüjtő hely keletkezne és ott szakadna.

4mjnxdwuu

ok igazad van, de pl egy alu aztalba beleragadhat. Na majd kiderül...

f7k4ytivb

Kedves Péter!
Élve az ajánlatoddal én rendelnék tőled egy leszorítókészletet. Most szándékozom vásárolni egy BF20L-t és ez ahhoz kellene.

bmejdz9nu

Most nem rendelek... Mert a Forint éppen lejtőn van... = Drágább lenne...
Akkor volt... jó volt ... szép volt... olcsó volt...

Tibi

Tisztelt lerhmann!
Egy érdeklődést megér szerintem neked is az Einhell Hungária Kft.
Ott az 58 részes leszorító készlet 14000 Ft.
Én kettő hete vettem náluk.
(Most az ebay és más külföldi vásárlás tényleg húzós. Igaza van Péternek! Az euró ma már 282 is volt!)

f7k4ytivb

Kedves Tibi!
Köszi a választ "megyek" megnézem náluk!

bmejdz9nu

A dollár a "legszebb" már 215Ft... Erösödik a az Eurohoz is... Hol volt már 143Ft...:)
Elnökválasztás előtt mindíg ez van... Clinton korában volt 315Ft is...
Legalább versenyképesebb lesz a magyar gazdaság... :)
Most még nem értjük, hogy kínában miért tudnak olyan olcsón csinálni mindent...
Remélem... mi nem fogunk olyan "versenyképesek lenni" ... hacsak nem lesz egy ezres... egy dollár :)

f7k4ytivb

Köszi a válaszokat leszorítókészlet ügyben, de kezdő (műkedvelő) lévén a méretek miatt kicsit bizonytalan lettem. BF 20- hoz kellene a készlet, milyen méretű kell hozzá?
Továbbá síkmaró is érdekelne az előbb említett géphez, méretekkel felfogóeszközzel stb. együtt!