Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Ez kétségkívül egy nagyon praktikus dolog... talán "az a baj" nekem az első perctől fogva volt... és természetesnek vettem, hogy már mindenkinek van... :)

Kristály Árpád

Szia Péter!
Én az előző Machtechken illetve utána vásároltam a Syil Hungáriatól....nagyon jó!!!
(3. Talin is ott voltak)

Hallihó!

bmejdz9nu

Megjött a leszorító készlet mintadarab! (12mm-es) M10-es menet van... Nagyon jó!!! (jobb mint gondoltam - jobb mint a régi!)  
Holnap majd mindent leírok, lemérek, lefotózok...

bmejdz9nu

...Leszorító készlet... #635 és #638
Megjött a 12mm-es "mintadarab" ami végül is a BF20-hoz tökéletes és jó erős!
Aki írt mailt... annak válaszolok... akinek még kell írjon mailt!
Az ár csak úgy jön össze ha többet rendelek... meg is van a "kontingens" de később (mégegyszer) szerintem már nem fog összejönni... tehát... és a Forint is erős most :)

Árak és méretek:
"15.000Ft-os kategória":  
10mm-es, 12mm-es, 14mm-es (és vannak nem metrikus nút méretekhez is: 3/8", 7/16", 1/2", 5/8", 9/16")
"20.000Ft-os kategória": a 16mm-es !!!

A Postai szállítás +1490Ft/szet (Mo-ra)

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/R%f6gzitesTechnika_Workholding/Clamping_set_12mm/" TARGET=_fnew>CSINÁLTAM KÉPEKET A 12MM-es SZETRŐL ----- Link
Látható, hogy ki van találva a dolog... a 12mm-es núthoz való nútanya kicsit kisebb mint a pálya...
A menetek M10-esek a 12mm-esnél.  
(99%-hogy a 10mm-esnél M8 és a 14-esnél pl. M12 várható stb.. a nem metrikusoknál lehetséges a nem metrikus menet is...)
...de a képeken minden méret jól látható és a többi mértere is lehet belle következtetni...  
(ha mégsem lehet a nútanyákat kicsit marással korrigálni aztán barnítani - de szerintem nem kell, mert vannak szabványok:)

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/R%f6gzitesTechnika_Workholding/Clamping_set_12mm/P1270229.JPG" border=0>

bmejdz9nu

Akkor senki többet - leszorítókészlet? :)  
... már csak azért mert vagy tizen jelezték, hogy kell... de csak négyen jelezték, hogy utaltak pénzt...
Legkésőbb csütörtökön leadom a rendelést... azoknak akiknek a számlámon van már a pénze...

bmejdz9nu

Leadtam a rendelést a leszorítókra...
Most már ne küldjön senki pénzt... azaz min. 4-esével tudom rendelni... azaz ha lesz igény a köv. "hó elején" még megoldható...(már egy jelentkező van.)

robroy007

Szia Péter!

Számla megoldható ha kellene 10-es nuthoz leszorító készlet?

és mennyi a pontos ár

Üdv Robi

bmejdz9nu

Én hobbysta vagyok :) Tehát nem... Egyébként Áfás és vámolt a cucc.
Az ár annyi amennyi volt. Ha kell majd akkor már +2 lessz... de "4 jelentkező" kell hozzá.
A többieké már úton van...

airfoil6205

Megérkezett a leszorító, köszönöm a közreműködést! [#taps][#worship]

bmejdz9nu

Tegnap előtt adtam fel a tiedet és Sasovits-ét, Svejkét...
A többekét most csomagolom és megy holnap postára...

sasi

Ma hozta a postás bácsi, köszönöm.  
Most már jól „lenyűgözöm” a dolgaim, nehogy elvigye a huzat…

3vv2btrhv

Szia Sasi  
Hogy haladsz a digitalizálásal ??

sasi

Sehogy, felfüggesztettem a kísérleteket, most más játékot találtam magamnak, de az elkészült technika nem áll kihasználatlanul, kollegáim már egymás fejét is bedigizték vele.

bmejdz9nu

Ma feladtam mindenkinek a leszorítókat... remélhetőleg holnapra meg is kapja...

D.Laci

Én nem kaptam meg!!!!!
Vagy rendelni kellet volna? :)