Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

3k74cecek

Kaphatnék egy elérési információt erről az Einhell Hungáriáról?
Amit találtam ott nem láttam leszorítót.

Tibi

Az Einhell Hungária boltjának címe: 1107 Bp. Mázsa tér 5-7. Tel.: 06 (1) 237-0494
Bevallom én sem a neten találtam meg a szorítót, hanem írtam e-mailt és abban írták, hogy van egy szett stb. stb.
Talán így sikerül megtudni valamit.

Tibi

A BF20 T-nutja 12mm, így válaszd az M10-es készletet. (De az M8 is megáll benne minden baj nélkül. Bár tudom, hogy néhányan nem helyeselnek ebben[#ejnye1])
A kúp MK2-es, tehát ilyen szerszámokat illetve marótüskéket keress a neten.

bmejdz9nu

Nekem van 10 és 12mm-es is... A 10-es (M8) is még elmegy... de a 12-es (M10) az igazi a BF20-hoz...

3k74cecek

f7k4ytivb

Kutakodás közben rátaláltam erre az oldalra:
http://www.cruz.hu/kombi.html
lehet, hogy nem montam vele újat, de érdemes megnézni!

HJózsi

Nem rossz, most beszéltem velük gépsatu ügyben...
Jó árak / kicsit hosszú szállítás...
Köszi, hogy belinkelted!  
[#wave]

f7k4ytivb

HJózsi

Ők úgy látom profik, meg az áraik is ... persze ha máshol nem kapni valamit és kell ...

dg8n4i8x

Igen profik! De ha bemész az utcáról mint hobbista, készségesen segítenek! Ez ritka itthon egy profi cégtől! Ebben is profik, bár sokmindenben minimál rendelési határ... A munkahelyem szomszédségéban vannak... Az akcióik viszont jók szoktak lenni...

f7k4ytivb

Tud valaki előtolómotort ajánlani BF20-ra elérhető áron?
Amiket én találtam árban megközelítik az alapgépet, vagy csak én vagyok ilyen földhözragadt??[#schmoll2]

bmejdz9nu

Veszel egy áttételes motort... és csinálsz... :)
https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/For_Sale/B%fchler_Attetel_Motor_12V-234-8Nm_1.61.jpg" TARGET=_fnew>Ha kell vannak ilyen motorjaim eladók.... 8Nm-es a kimenete... újak... (van 8 db) 12V-os... be van karikázva...

f7k4ytivb

Üdv.Péter!
Ha küldenél megoldási ötletet is hozzá, meg árat? 2 db kellene.

bmejdz9nu

Én ezeket pont ehhez vettem akkoriban... De időhiány és a CNC gép elkészülte miatt nem lett rá szükség... (egyenlőre)

Ötlet? Hát én egy a kézitekerőnek nekinyomható dörszhajtást képzeltem el...
De persze lehetne másként is...

2db = 12.000Ft...+ posta...

f7k4ytivb

Légyszíves küld el a pontos összeget és, hogy hova utalhatok. A múltkori bankszámlaszám jó?