Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

Üdv Mindenkinek!
ME 1000-es marógéphez volna szükségem olajszintmutató kis ablakra.
Megnéztem az EAN esztergában lévőket, és az is ugyanilyen szóval nem csak a strigonban van ekkora...
Hol lehetne beszerezni? Eddig semmi eredménye a keresgélésemnek...
Előre is köszönöm!

Sz.József

Talán itt jobb helye lesz...
Megtudná nekem mondani valaki, hogy a képen látható  
ISO 30-as szerszámbefogók nyakán mi célt szolgál a 6008 2RS csapágy?  
Talán valami spec szerszámtárban volt alkalmazva?  
Egyúttal mindjárt meg is kérdezem: nem tudja valaki használni az eredeti rendeltetésére?  
Elcserélném vagy eladnám.  
Ugyan is a saját felhasználásomhoz át kellene átalakítani és lehet jobb sorsra érdemes...  
Az én felhasználásomhoz a csapágyat le kellene húzni róla és a menesztő körmök helyét ki kellene szélesítenem.  

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/ISO30/ISO306008%20kk2f.jpg" border=0>

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/ISO30/ISO306008%20kk.jpg" border=0>

kmajer

Ez Chiron "pók" szerszámcserélő karba való, talán Snecit érdekli...

Sz.József

Kösszi a segítséget és az infót.

neduddgi

Merre laksz? Baranyában tudok egy pont ugyanilyen működő gépről, de a típusa nem tudom pontosan mi.
Igazából azt sem tudtam, hogy ez yugo ... :-D

000000000

Helló! Köszi a választ! Budapesten lakom. Baranyába "ritkán" megyek. Neked van kapcsolatod azokkal akiknek ugyanilyen gépük van, mint nekem? Esetleg meg tudnád szerezni tőlük az elektromos szekrény kapcsolási rajzát vagy fotókat a belsejéről? Nagy segítség lenne! Üdv!

Gyula65

Küldtem egy kapcsolási rajzot!
Üdv!

000000000

Megkaptam!!  
Köszönöm még egyszer!!
Üdv!

neduddgi

Úgy látom, tárgytalan! :-D
Megtudhatnám, hol sikerült a géphez hozzá jutnod és mennyiért? Nagyon jó "kis" masina tapasztalataim szerint!
Jöhet privátban is a válasz.

Gyula65

Megtaláltam a neten, és most elküldtem a gépkönyvét!

Üdv!

Miki2

Egyszerűen esztergálni kell egyet plexiből.
Boltban nem hiszem, hogy meg lehet venni.

000000000

Sikerült szerezni egyet egy barátomtól, aki a sokadik fiók legalján talált egyet...
szerencsére nem kell gyártani :)

dravecz

Üdv nektek.
Palástmaráshoz, azaz síkmaráshoz keresek marót. Találtam egy egy oldalt ahol egész jó áron vannak cuccok.  
http://mesterszerszam.hu/webaruhaz/forgacsoloszerszam/femipari-maro/valtolapkas-maro/90fok-os-sarokmaro-adlx-1503-lapka-nelkul-
Valaki ismeri ezt a céget, azaz a termékeit? Vagy tud valaki jobb áron?

HJózsi

Keresd Gulácsi Zolit! Nekem is tőle van egy ilyen, Ceratizit néven, jó ...