Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

így utólag... még jó, hogy nem jött meg az első variáció... Ez is több mint elég lesz :)

000000000

az első milyen lett volna?te az eby-n nézegettem a gépeket,mit mondjak,kár hogy nem amerikában lakom!:)))

Farkas Ádám

[#rinya] Mivel leszóltad az asszony Suzukiját (és pont olvasta is) ezért két hétig nem mehetek le marni...

000000000

[#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes][#mf2][#mf2][#mf2][#mf2]

bmejdz9nu

#796... de ne amerikában nézegesd...:)
Ha olcsón akarsz akkor az angoloknál... A Font nagyobbat eset mint a Forint (máig :)

bmejdz9nu

[#nevetes1] ... Azt hittem két hét kényszermunka a műhelybe :)

Farkas Ádám

Te meg betetted a képet a fórumba, hogy az ő autójában cipelem a "rosszvasat" (az ő szemében rosszvas)

Farkas Ádám

bmejdz9nu

Na ja ... Az én nejemet látta volna amikor ezt a nagy böhöm marót meghozták :)) Voltak ám kérdések :)
Hát miért a nejed kocsijával jöttél? :) Na persze a tiedbe nem fért volna bele :)
Szóval mond meg neki jó kis kocsi az a Suzuki... Én is csak bámultam...
Majd nyárra egy tetőablakot vegyél bele neki... akkor a 3m-es profilokat is el tudod vinni vele ... [#smile]

Teaway

Hát nekem aztat honnan kellett volna tudnom, hogy kié a kocsi?...csak a színét(?) néztem...

Teaway

Nem a maró nagy, hanem a műhely kicsi! [#vigyor3]

bmejdz9nu

Bontjuk már a falat :)  
Na majd ha kész lesz a gravírgépem akkor lesz baj... 1500x1500-as hely kell neki...

000000000

van angol Ebay is?jo őtlet,a font már nagyon a pincébe jár!:)

000000000

..érdekes.....ha jól emléxem a BF20 gépkönyvében is van az, hogy "félévente billentsd meg a fejet kb.45'al és akkor hozzáférsz a hajtómű olajbetöltőjéhez és "töccsé rá" és akkor nem kopik".....nívó az nincs.....a wartburg óta az autók váltójában sincs, pedig abban is van oil. mind1.....akkor is irigy vagyok,h "nagy" géped van, de ha nagy leszek nekem BF46 Vario CNC-m lesz  [#gonosz2][#nyes][#nyes] ....addig meg olajzom a FB20L-t.

000000000

Amúgy lehet,h dilettáns vagyok, de már régóta meg akartam kérdezni a következőt:
Az Opti katalógusban /mindegyikben 2006tól a mostaniig/ a BF20 leírásánál oda van irva, hogy az oszlop 3cm-re "kihelyezhető" a fej billentésekor. NA EZ MI??? Vagy ha értem is mi, akkor meg HOGYAN???  
link:
http://www.optimum-maschinen.de/fileadmin/blaetterkataloge/Katalog_optimum_2008/blaetterkatalog/index.html    !30.old!