Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

Péter,a maro és az eszterga kőzt van egy szallag fűrész,és a kérdésem az lenne,hogy milyen magaságu anyag fér alá?

000000000

oké,zárjuk le mert nem tudom elmagyarázni,és nagyobb hűlyeséget meg nem akarok mondani!:))

Teaway

Csak azért érzed azt, mert gumiköpenyes a kerék. Ha kemény-műanyag (vagy fém) lenne, mint a villás raklapemelőnek ("békának"), mindjárt más szemmel néznéd.

bmejdz9nu

000000000

pontosan látod,nem a statikájával van baj,ha nem a kerek által sugalt,bizonytalanság érzésének!ez nálam fobia,és attol lehet,egyszer megszédűltem egy kollegánál,és neki támaszkodtam a késtarto asztalának,és kerekek voltak alatta,és lőktem egy hátast!

Teaway

Teaway

Ahogy a padlót nézem, lehet, hogy mégis inkább békakerék-anyagú kellett volna...

000000000

Péter!A forgács tálcát alá elfelejtetted!?

000000000

Hat mit mondjak ,jo masziv lett az asztal,nem is tul alacsony,legfelyebb ülve fogsz dolgozni

Teaway

Mert nem gondolják, hogy vkinek kevés lesz a 12 fix fokozat:)

000000000

és ha forgács ládát akar két oldalra?ritkábban kell űriteni!:)))

bmejdz9nu

bmejdz9nu

abból nem találtam stoppost.... Meg a gumi jó is... mert nem "zörög" a ház tőle :) Asszonyálló:)

bmejdz9nu

Majd a forgácsvetési irányok feltérképezése után.... folyni nem fog a lötyi... azért 95%-ban továbbra alkoholos hűtést használok itt is...

bmejdz9nu