Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

jajaj ha BF20 tudot vasat marni akkor ez 5X tud :)

bmejdz9nu

Dehogy mondom... Bátor Magyar vagy te anélkül is :)
Ezek német rablók a javából... elveszik a pénzedet és ha mégis küldenek valamit az csak olyan lesz mint az enyém :))

Nekem a németek ajánlották a cncecke.de-n... Nekik és nekem semmi azaz abszolute semmi gondom nem volt!
Gyakorlatilag 4 nap alatt ideért a gép! (hétfőn feladták - pénteken hozták)... Na ez azért nem semmi :) azaz ez a normális Európában...
Na és milyen lesz? FKM350PL... mint nekem? vagy?

6fabbzvm

ÁMEN, akkor holnap megyek a bankba [#wink]...
Köszönöm és jó éjt!

6fabbzvm

Ja ez lemaradt...
PL!? De az a golyósórsós nem!? Mert Te ezt linkelted nekem, h ilyened van: http://www.kami-maschinen.de/joomla/kami/Website/DetailsAnzeigen.php?ID=54&Maschinentyp=fräsmaschinen" TARGET=_fnew>FKM 350 PD

6fabbzvm

Az ár is stimmel amit írtál a #1213 hsz.-ben, de a PD-hez. Ezért nem értem még ezt most se, h a képeiden FKM350PL van de link meg az ár PD-é amit írtál a #1213-ba. [#conf] Ezért szerettem volna szóban 5 percben átdumálni...

000000000

..az tud.Én A38 szerkezeti acélt marogatok vele 60as cserélhető lapkás homlok-palást maróval savállóhoz való lapkákkal 2-3 tizedes fogásokkal...De nyilván a "zöldgépesek" 5x jobban tudnak vasat marni, azaz vagy 300mm maróval 2-3tizedet vagy 60as maróval miliméteres fogásokat  [#worship] [#vigyor][#vigyor]

000000000

nekem egy ami hapsi gyorsasága volt eddig a csucs!4 nap alatt ért hozzám a maro szár OHIO-bol!!!!:)))))

bmejdz9nu

Azaz... az alaptípust vettem...  
Tudod gazdasági válság van... (addig vedd míg az NMB interválja a forintot kb. 300-ra:)

bmejdz9nu

2000 Euro a gép + szállítás...

bmejdz9nu

[#smile] "zöldgépesek"... ez tetszik... avagy a 100-as és a 300-as súlycsoport :) mármint Kg-ban...:)

bmejdz9nu

Most nekem is eszméletlen gyorsan jöttek dolgaim az USA-ból...
De talán a dollár túl erős... Csökkent az USA-ban az export... a szállítási kapacitás meg (még) nagy...Talán ezért...
Persze máshonnét is minden gyorsabb... amit én küldök külföldre az is... sajnos az egész világkereskedelem vissza esett...

HJózsi

Romlik az Euro ... 292,83Ft (mnb.hu) ... :( még várok egy kicsit, had romoljon tovább ...

HJózsi

ok,cél  a 250 ... azt megvárom :)  
törölheted...

bmejdz9nu

Ne legyen inkább a nyári 230Ft-os? Ha már álmodunk ... merjünk nagyot :)

000000000

Péter! A Te géped hány kiló? Én lemértem az enyémet,290Kg, nemsokára fotóképes lesz.