Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

HJózsi

000000000

bmejdz9nu

"Hivatalosan" 320 Kg... de persze nem ellenőriztem... azaz 6,25 Euro/kg volt ...:)

bmejdz9nu

http://www.portfolio.hu/tool/print/3/113084" TARGET=_fnew>Te vagy Magyarországon a legoptimistább elemző...

HJózsi

Az lenne jó, ha fél év múlva azt mondhatnád én vagyok a legjobb jövendőmondó ... [#buck]

HJózsi

Szerintem mindjárt Te leszel a legjobb moderátor, ha ezeket az OFFokat kitörlöd ... [#wave]

000000000

Te Hiszel még az elemzőknek??!

s7manbs8

Az elemzőknek jóval több esélye van a múltat megjósolni, semmint a jövőt, ugyanez érvényes az időjárás jelentőkre is.

000000000

szerintem csak az tudja előre,aki a szálakat mozgatja,mert azzal gondolom tisztában vagytok,hogy kb 20 ember van a főldőn,akik irányitják a pénvilágot!a meteorologusok eltalálják az idő járást,csak az idő pontot nem!:)))

6fabbzvm

Hello,
Kifizettem, most várhatok... De hosszú lesz[#buck]

HJózsi

Addig is készítsd elő a fényképezőt, videókamerát, és szólj a cimboráknak a várható cipekedés ügyében ... [#wave] Tartozékot még ne vegyél hozzá babonából ... [#vigyor3]
Látom alakul a 300-asok klubja... [#csodalk]

bmejdz9nu

Persze... de mivel általában egy Bank alkalmazottai.. ezért az ellenkezőjét szoktam tenni :)

bmejdz9nu

Volt pénz, nincs pénz :) Mit írtak hányat kell aludni mire megjön? (Na persze mire a pénz odaér kelet Európából :) vagy fénysebességű PayPal-al fizettél?

bmejdz9nu

Mindjárt átírom a topik címét? Kami Mashine és BF20-ra :)
Vagy nyitni kellene egyet? Ha már ilyen tömeges lesz az elterjedés? :)
Persze aki van aki még BF20-al "gravírozgat" :)))

HJózsi

Szerintem Spikermannak nincs párja németországban... szóval a többiektől lehet rendelni, főleg ha nem csak webshop...