Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Egyébként 14-es T-nut-os cuccok kellenek hozzá... Na és SK30-as befogatás...

Ha kell... Tudok kb. 20.000Ft-ért 14mm-es leszorítókészletet rendelni (58 darabos, M12 menetekkel)... jó minőség...

bmejdz9nu

Az egy hülye volt... de szerencsére ritka (azaz még nem is találkoztam ilyennel) ... De talán már a dutyiba is dugták :)

6fabbzvm

Csak nem. :) Utaltam, 3-5nap pénz beérkezéstől.
Gondolom a 7n "kiér" a pénz, remélhetőleg a jövő 7n meg a gép ide [#buck].

6fabbzvm

Erre majd visszatérünk, megfogadom Józsi tanácsát, nem iszom előre.....[#vigyor3]

bmejdz9nu

Kb. 2-5 nap az utalás... de ha SEPA rendszeren van a bank akkor 1 nap...(Még itthon nem mindegyik)
Ausztriából szoktam utalni... ott a SEPA a default :)

HJózsi

Elvileg most arra lehetne inni, hogy a pénz elment...[#nyes]  nekem Spikermanntól az is visszapattant elsőre... persze a bankom is hunyó volt (8napig aludtak azon, hogy nem ok valami), nem is számoltak fel pótdíjat a kiigazításkor ...

robroy007

Szia Péter mikor rendelsz majd lefogató készletet?

ha a cégnél jó hangulatban elkapom a főnököt nekünk  is igen kellene

bmejdz9nu

Lehet, hogy a jövő héten... neked hányas kell? (T-nut)

bmejdz9nu

Hát ez a lámpa nem semmi... ahogy írtad...  
a fogorvosnál láttam ilyen megoldást... oldalra semmit nem ver... Eszméletlen jó!

6fabbzvm

Jó, hát akinek az utcája végén már Ausztria van, annak könnyű...[#nyes]

HJózsi

Most épp 291.80 a portfolio.hu-n ... megy ez lefelé ... [#circling]

dg8n4i8x

Mondtam én,megéri az árát! Nagyon jó, főleg ha sokat dolgozol mellette, nem fárasztja annyira a szemet!

bmejdz9nu

Döbbenet... már 289... De az érdekes, hogy a lengyel Zloty meg nem annyira...
Tehát nem régiós... valami fura... vagy rájöttek, hogy a magyar forint milyen jó... A magyar gazdaság milyen jó :)

bmejdz9nu

Gyorsan vettem még egy bika gépsatut is... mert (sajnos) az angol Font is erősödésnek indult :)
Ráadásul akcióban van... ilyen olcsón még sosem láttam egy ekkora eredeti Vertex satut...  
Súly: 27Kg...pofa szélsség: 150mm nyitás: 114mm

Ja és fontos!  
Megírtam a Chronos-nak, hogyan, kivel kell 32Kg-ig 13GBP-ért szállítani magyar országra...
Megerősítették (köszönték:)... és elfogadták... talán a továbbiakban a honlapjukon is korrigálnak!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=330274435642" TARGET=_fnew>VERTEX K6 6" MILLING VICE FOR MILLING MACHINE...Még van belőle....persze van kisebb méret is...(K4-K6)

http://www.vertex-tw.com.tw/products/products_list.php?language=_eng&cid=25#" TARGET=_fnew>Link a Taiwan-i Vertex honlapjára.... Érdemes megnézni a többi dolgait ennek a cégnek... minőség!
(A forgatóm is Vertex... spéci! ... és eddig minden Vertex nagyon bevált...)

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/R%f6gzitesTechnika_Workholding/Vertex_milling_Vice.jpg" TARGET=_fnew>Ha valakit érdekel a mértek itt... (K széria)

Az forgatható alja leszerelhető...

http://www.vertex-tw.com.tw/Archive/_eng/products_category/a11_002.jpg" border=0>

Na persze nem BF20-hoz való ez a méret:)  
Talán még Kamihoz sem :) alíg fog ráférni az asztalra az alsó felfogató :)