Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

ORCA17

Szerbusztok.
Barátomnak van egy ilyen körasztala ZEISS gyártmány. Sajnos nincs semmi adattábla rajta.
Ha valaki tudna valami infót, megköszönném.
http://www.orca17portal.hu/prezent/e107_files/public/1239392180_1_FT0_asztal.jpg" border=0>
Kellemes Húsvéti únnepeket[#integet2]
... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

43pbwjg8s

Csak erre a fránya, kintről vásárlásra kellene még rávennem magam.
Ez is egy sok hiányosságomból. :(
De lehet hogy nem lesz más. Előbb utóbb rá kell vennem magam.

43pbwjg8s

És köszönöm a segítséget!

000000000

és a baRÁTOD MEGVÁLNA TŐLE?

ORCA17

Szerintem meg, csak nem tudja, mennyit érhet[#nemtudom]
Neked van valami tipped?
Ha érdekel,felhatalmazott, hogy megadjam a telefonszámát: 06/30 480 62 91

43pbwjg8s

Szia Orca!
Átlapoztam a Zeiss ipari termékketalógusát, de nem találtam olyan eszközt amiben ilyen körasztal lenne. :(
Lehet hogy valami más termékkategóriában esetleg?

43pbwjg8s

Egyébként csak kézi a forgatás, vagy van hozzá köze a látható kijelzőnek és csatlakozónak?

ORCA17

Szia, az az igazság, hogy ha az enyém lenne, már "boncasztalra" került volna. Így éphogy csak lefotóztam. Ami csak létezett kulcsszó, minden variációban próbáltam én is keresni...Az sem lehetetlen, hogy talán motor is van benne?[#smile]

43pbwjg8s

Hát... Az a boncasztal megoldás nem lenne rossz.
Így, ha esetleg nem találsz kacsolatot a Zeiss-nél, nem valószínű, hoyg rájössz.
A gond, hogy egy hét szünet van a melőban, így én sem tudok odabentről segíteni. Onnan könnyebb kapcsolatokat keresni.
Egyébkén tényleg lehet jobb lenne felvágni finoman a hasát! Kiderülne (sok)minden.

ORCA17

Megvárom Tíbor reagálását, lehet, neki van valami ötlete. De ha Ő se tud többet...[#eljen]

000000000

sziasztok van egy 150 mmes körasztalom ha valakit érdekel

000000000

továbbá még van egy 4x es gyorsitoáttétellel elátott gyorsmarofej iso 40 befogással.

000000000

sziasztok.nekem annyi előnyőm van ezzel kapcsolatban,hogy a szomszéd falunk mátészalka,és itt van egy zeiss gyár,és ismerek ott pár embert,aki talán be tudná azonositani a készűléket.amugy nem uj darab,és lehet Kiskz azért nem találja!tuti hogy van benne léptető motor,és a kézi kerék csak pozicionáláshoz kellhet!

ORCA17

Tibor, megtennéd, hogy megkérded őket? Háláslennékhttp://www.orca17portal.hu/guppy/plugins/coolforum/img/smileys/tchin.gif" border=0>

000000000

90%,hogy ez nem fémipari kőrasztal,ez lencse gyártáshoz használatos eszkőz lehet!egy mérő eszkőz!