Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

Kár, az enyém tűzpiros lesz.

HJózsi

A Bohr-und Fräsmaschine FKM 350 PL nettó 2.898,00 €,
legalábbis a weboldalukon... Kaptál egy ezrest ajándélba tőlük ? ... Vagy ez még átalakítás előtti, vagyis nem golyósorsóval szerelt ? ...

HJózsi

Akkor kell még egy fehér és meglesz a trikolor ... [#vigyor2]

000000000

Én is gratulálok és sok sikert kívánok hozzá!
Megúszta minden része a szállítást?

s7manbs8

"The page you are trying to access does not exist.
Please select a page from the main menu."

Ilyeneket ír ki au oldaluk szinte minden képre, még most épül ez a cég ? Gondoltam rendelek már én is onnan vagy 2 esztergát ...[#vigyor2][#vigyor2]

000000000

gratulálok hozzá,ás sok szép munkák szűlessenek rajta!:)))még átalakitod cnc-nek?

bmejdz9nu

Ez nem golyósorsós... (-1000 Euro) 1000-ért én is megcsinálom :)

bmejdz9nu

Meg. Tökéletes csomagolás volt... (Echte kínai :)

bmejdz9nu

Hát lehet, hogy golyósorsók kerülnek bele... mert szeretem, ha valami pontos...
Aztán elég nagy darab ugyebár... nem ártan rá előtoló motorok... de csak szervómotorjaim vannak :)
Akkor már inkább egy encodert tekergetnék nehogy elfáradjak :)
Ez akkor már CNC-s? :)

000000000

Józsi! A Csiki szupergépe fehér, majd a talin egymás mellé állítjuk őket.

000000000

áh,egy jo kis LÉPTETŐ MOCI![#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#taps][#taps][#taps][#taps][#taps]

bmejdz9nu

Léptető motor (sajnos) biztos nem lesz...
A németek azzal csinálták... 12Nm-esekkel...+ áttétel... ez igen drága megoldás nekem :)

http://www.youtube.com/watch?v=alTc7CjGnNk" TARGET=_fnew>Gondolom láttad a videót.....

000000000

Jó ez a video, a Te gépeden is központi olajozás van?

s7manbs8

Menni megy a cím, csak mikor nézni akarok nagyobb képet az eladó termékekről , akkor írja ki, hogy ilyen kép nincs...