Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

A pdf-ben az írják, hogy opció... "required special order ball screws"

Persze 10.000USD-s variációban ... már belefér :)

000000000

bele,és belegondolva,nem rossz elgondolás!a controller progi se tűnik rossznak,és szerintem pőpec kis szerkezet!és ahogy elnézem a tagokat,itt a tulaj,melos,mérnők,ismerik a kétkezi melot!

Teaway

"az lehetett volna felvillanyozo elmeny ha a 220 hozzaer a vashoz."

Fázis a házhoz?  
Semmi sem történik, FI-relé bont, a gép megáll.

000000000

és ha nincs benne FI relé,mert kinai???

Teaway

Az nem a gépben van, hanem a villanyóra-szekrényben.

000000000

nekem ott sincs.pedig kellene,az egészség megőrzés végett!:)

0gbwyh99

Gratula Professzor Úr a kép beillesztéshez !!! Megy ez ha gyakorol az ember ! [#taps][#taps][#taps][#taps][#eljen][#wave]

bmejdz9nu

Még, hogy nincs fémipari iskola? :) Nálunk... de...

https://cnctar.hobbycnc.hu/VarsanyiPeter/Konyvek_informacios_anyagok/Femipari_iskola_videok/" TARGET=_fnew>NÉZZÉTEK MEG EZEKET A VIDEÓKAT !!!!!
Rengeteg fontos apró fogás.... és még jópofa is :) Hasznos infók! (kb. 500Mb)

Mondhatnám , hogy ilyen rend van a műhelyeben ... [#nevetes1] Törekszik persze az ember... nade ez a rend nem semmi...

s7manbs8

"Hegeszteni nem tudok... "

Itt az ideje hegesztő CNC-t vagy robotot építened, ilyet még az itteni társulatból se igen sok mindenki csinált, lehet Te lennél az úttörő ebben is.[#vigyor2][#vigyor2]

000000000

szia István!áh,nem én voltam,szerintem Varsa volt!:)gyere át a csevegőbe!

000000000

ez már nem műhely,inkább egy laboratorium!!!!:)))

Teaway

Vagy inkább patika...esetleg tisztaszoba!! :)

Teaway

Nem árt, ha van. Nálam az egész hálózatot maga alatt tudja.

000000000

tervbe van véve,de hát mindent nem lehet megcsinálni!:)))én szeretem az "alkotói rendet magam kőrűl!:)))ha folyton rendet tartanák,mikor dolgoznék????

bicme92us

Van egy régi mondás: akinek rend van az íróasztalán, annak rendetlenség van a fejében.