Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hagyományos forgácsológépek

Indította D.Laci, 2024 október 25, 08:56

Előző téma - Következő téma

000000000

jo pofa gép,és akár a homlokoddal le tudod "vészfékezni!:)))))

000000000

Nem fogom cnc siteni,ez nem arra valo szerintem,habar volt a nemet forumon aki ezt tette.
Tervbe van hozza egy par modositas,mint peldaul az oszlop csereje öntöttvas csöre,frekivalto es motor,a Z tengely finomallitasa es motorizalt elötolas az asztalhoz.
A megjövös dolog meg ugy muködik hogy egy baratom vette meg es hozta el kocsival.

Teaway

Bárki is festette ilyenre, nekem tetszik!

Teaway

"Március 6-ig kért időt... Megadtam... mit tehetek?"

Vannak publikus fejlemények?

000000000

Na ezt en is meg akartam mar kerdezni de nem mertem!
Jomagam ha vettem valamit gepet vagy szerszamot,amig ithon  nem latom be vagyok dilkozva.

bmejdz9nu

Szélhámos az eladó...  
Valószinűleg csődben van a német eladó ahogy elnézem...
Még jó, hogy PayPal-al fizettem... Most mást nem tehetek... csak várok... pénzre vagy gépre...:)

Teaway

Hogy az a...tényleg sajnálom, hogy ilyen keserves hozzájutni a géphez. Úgy látom, nálad igazán jó kezekben lenne!

000000000

Nemcsak Te várod Péter, mi is kíváncsiak vagyunk rá.

bmejdz9nu

Most a németet kezelem... Áthúzom a neten először is :)
Megvonták már tőle a HBM értékesítési jogát is..
Fefüggesztették az Ebay-on... stb...
A PayPal ügyvédei hajtják :) ... írták... De a PayPalnak akkor is kell fizetni (vissza) ha a szállító kikészült :)
Persze ettől még marógépem nem lesz :)

bmejdz9nu

#796 ... szomorúság... Sajnos... ez a gépem nem lesz...
Sajnos a német eladó becsődölt és nincs pénze ... (azaz kaput lett neki :) Hát ilyen most a világ...

Ahogy elnéztem a német fórumot sok embernek "ugrik" most a pénze...
Sajnos a kereskedő (kezdetben is) egyik gép bevételéből finanszírozta a másikat...(tehát szélhámos volt már alapjában)
Később már csak a "soron következőnek" akkor ha jött friss pénz a bankba egy reménykedő vevőtől...
Sajnos én már későn érkeztem... :)
A németek nagyon bosszusak és már feljelentették többszörösen is a rendőrségen a céget..

Szerencsémre(? :) Én PayPal-al fizettem.... ma visszafizette a pénzemet a Paypal...(alig akarta elfogadni akkoriban :)

http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=m-h-spiekermann&ftab=AllFeedback" TARGET=_fnew>Természetesen már tőlem is megkapta a negativot, ahogy illik... és nyomja neki más is azóta... ... igaz ettől még pénzük nem lesz vissza....
de már szerintem az Ebay is felfüggesztette... azaz már nem árul semmit...

Én személy szerint... talán mindent megtettem - a nemzetközi webtérben - hogy az eladót kivonják a forgalomból...(100% kaput legyen neki:)
Fórumokon és "ellenhonlapot" is indítottam...

Nehogy valaki vegyen innét: www.m-h-s.eu !!! (Frank Spiekermann)

000000000

Ellen weblap?! Hűűűűűűűű... Péter nem akarsz néhány ingyen vezérlőt tőlem?![#vigyor5][#vigyor3][#nevetes1]

bmejdz9nu

Ezt csak végszükség esetén vetem be... Ha nagyon mérges vagyok...
Majd egyszer elmesélem személyesen...
van ugyebár a www.m-h-s.eu oldala az "ürgének"...
Nekem van ugyebár egy www.m-h-s.info oldalam... (2 USD www.nameadmin.com)
A weblapját lemásolod...(letöltöd) aztán felteszed a másikra...
A google-t serkented, hogy a tiedet (a másolatot) jobban szeresse....
Ha megszerette*... akkor törlöd a tartalmat (mert ugyebár az adat lopás nem divat*) aztán ott nyitasz egy fórumot... ahol lehet szapolni :) és én vagyok az admin :)
* A német lopott pénzt... így mehet a rendőrségre max. Ő mard ott...:) De hát már nincs is semmi anyag ott :) ?

Ez is egy bonyolult dolog most nem vettem ad-ware-t... csak pár német fórumba linkeltem...
Öszejött könnyen a látogatói "létszám", a kritikus tömeg :)

http://m-h-s.info/webalizer/usage_200903.html" TARGET=_fnew>Statisztika... .. pár nap alatt!

A fórumot nem akarom linkelni... de privátban átküldöm neked. Túl kemény volt a menet :) Talán nem is a forumban...
De el tudod képzelni... mert egy hét kizárást kaptam a a német www.cncecke.de-n... :)) Megérdemeltem...
A moderátorok is felfogták (írtam nekik)... ezt azt benthagytak... (a hobysták vesztik a pénzüket... alapon)
Csak, hogy nyugizzak le... egy hét pihi :) de részemről ok... célt értem. 1 millió 200Ft volt nekem a dolog értéke...

bmejdz9nu

http://pics.ebaystatic.com/aw/pics/de/icon/iconNeg_16x16.gif" border=0>http://feedback.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=m-h-spiekermann&ftab=AllFeedback&myworld=true" TARGET=_fnew>Napról napra alakulnak a "szép" feedback-ek...
Kapott néha egy-két pozitívet is... mert eladott egy-két 10 Euros csavarhuzókészletet :) Azt tudta küldeni :)
Szerintem jövő hét közepére már csak piros lesz :) már aki tud adni... az az Ebay-on vásárolt és 60 napon belül van...:)

bmejdz9nu

A következő... fele súly, fele tudás.. fele ár :)
Tele vettem magamat már SK30-as cuccokkal... PayPal-al fizettem azért :)

http://i.ebayimg.com/03/!BO,OjGQBmk~$(KGrHgoOKicEjlLmYvG8BJujGMPt+g~~_3.JPG" border=0>

http://www.youtube.com/watch?v=alTc7CjGnNk" TARGET=_fnew>Egy Videó a CNC-s változatról...

HJózsi

Legalább megspóroltad a padló zsírozást és az 1000db csapágygolyót ... [#nyes] Ezt betehetik villástargoncával ...   350kg ... masszív erős gép ... félnehézsúly :D