Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Az hol, mire gondolsz?

2dw0x9awk

A képernyőn van egy olyan gomb pl: ezen is:
http://www.hobbycnc.hu/CNC/Mach3/Eredeti.jpg

2dw0x9awk

Ha az általad használt vezérlő felületen nincs ez az opció, próbára egy magyar Mach3 vezérlő felület:  
http://t2cnc.hu/downloads/Mach3felulet.zip

2dw0x9awk

Elnézést, #4027 és #4026 is a #4025-re válaszként ment.

bmejdz9nu

Probléma megoldódott... A hüle Mach a 320mm-at megette... ezzel nem ment... a 320.00mm-el jó lett!
Kell az a fránya két nulla a és a pont után:) Hát elég Béta verziós a kicsike... mi jöhet még? :)

svejk

Nem szidni, hanem megtanulni!
Miért akarsz akkor áttérni?
Mert a "hüle" német progid még a G-kódokat is csak hírből ismeri :)

bmejdz9nu

6 tengely vágyálma.... ?:) Tuch Screen lehetősége? Jó sok KHz? Galil kártyák alkalmazása? Step/dir-es servó főorsó? "fórum kompatibilitás" ? :).... nem tudom...
De ilyen hüleségért már a WinPC-NC-t kidobtam volna :) Attól rettegek, hogy még bármi jöhet... Ahogy a CNC-zone-on írták ezt jól megismerni egy művészet :)

nyiszi

Üdv az Uraknak!

Tudna valaki segíteni abban,hogy a tengely kottyanást a MACH3 használhatóan kezelje?

8uup9xs82

Sziasztok,

Az a beteg almom volt, hogy a MAch alkalmas a szerszampalya elforgatasara valahogyan, tehat felteszem a munkadarabot, ket erintot veszek egy sikon, es az ertekeket hasznalha elforgathatom a sikot, letezik ez igy, vagy jobban jarok ha nem torom ilyesmint a fejem?

D

000000000

hogyne tudnánk rá jo megoldást!:)))pontos kottyanás mentes mekhanika!:)))az ilyen szoftweres ingyom-bingyomok még sajnos nem tökéletesek!:)))

nyiszi

Köszi de ha pillanatnyilag ez nem megoldható akkor miért nem úgy működik a szoftveres ahogyan kitalálták?Vagy csak nekem nem?Hiába állítom a százalékot,hogy mekkora sebességgel szedje ki semmit se változik.Amúgy csak 0,07mm-ert kéne kiszednie.Csapágy illesztésnél ez is számít.

000000000

ezzel én is kisérleteztem már,és szoftweresen nem tudtam meg csinálni,mert kavar lett belöle.szerintem nem te tehetsz rola!sok kontroller progiba berakják,de én nem hallottam még pozitiv vissza jelzést ezzel kapcsolatban!

bmejdz9nu

Mach és WinPC-NC...

Összesen 3db WinPC-NC-m van/volt...(2x economy 1x professional)  
Egyiket feltettem az Ebay.com-ra (nem a németre!) kb. 50 Euroval olcsóbban mint a listaára... (hátha Mach kedvelő leszek:)
4 óra és 25 perc alatt megvették... Érdekes...[#fejvakaras]... Sok a félbolond :)

s7manbs8

Milyen az, hardver kulcsos ?

bmejdz9nu