Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

000000000

Ez mindaddig oke, amig kis meretekben gondolkodunk. Nalam raadasul a pc-tol tavol van direkt a gep. Illetve nem iparosos ingazni a gep - pc kozott. Ha mar kezi vezerlo, akkor legyen kerek. 2-3m a tav amit hidalnom kell.
Gyari gepnel kitalaltak (ott a nagy kerekeken allo vezerlo szekrenybe volt beepitve a jelado tekeroje), hogy majd frankon odahuzom az egesz szekrenyt ha finoman akarok pozicionalni. Anyad! Mikor derekig bennt vagyok a gepben egy keptelennek tuno pozicionalas, meretlevetel kozepette...

000000000

[#circling][#circling][#circling] bluetooth jog! :D

3vv2btrhv

köszönöm Szobrász a segitséget tudom mozgatni a két tengelyt !!

000000000

Nagyon bamba ötler a 2 db usb Joystick?
 Analóg. Nekem van kettő, a Win gond nélkül kezeli egyszerre, nem téveszti össze. A Mach3-ba nem lehetne konfigurálni?

000000000

000000000

http://szamitogep.hu/show/read.php?id=12950

Van egy ilyen magyar cikk. De engem akkor is egy bemenet valaszto es egy jelado kombinacio erdekel. Nem SR-71A, hanem cnc... ((:

000000000

Sziasztok!
Hol lehet a mach 3-ban álitani hogy ne kerekitse
le a sarkokat?
Most raktam fel ujra és lekerekiti.
Pedig multkor mikor felraktam akkor nem csinálta eszt.

000000000

Húú, ezt jó sokszor kitárgyaltuk!
Kapcsold Exact Stopra a Motion mode-ot! Az általános beállítások panelen!

000000000

Köszi!
Eddig ilyet nemcsinált:)

4mjnxdwuu

Valaki tudja, hogy ha lazi cam-al csinálok g-kódot miért van az hogy dxf-nél megtudom adni a marási mélységet (nagy nehezen) de plt-nél 0 alá nem akar lemenni. (pl: travel,vagy rapid, vagy itt hogy hívják +5 mm a megközelítése 0,1mm és marás mindíg 0 mm ?? miért  ??
Ja miért van az, hogy beállítom a kernelt 25 kHz-re ahhoz tartoznak nálam x paraméterek ( seb gyorsulás ) de ha átállítom más frekire, oda más értékek tartoznak ( ez nam csak a kimenő maximun impulzusszámot határozza meg??? ) miért kell lejjebb vinnem a maximális sebességem ha pl 65 vagy 100 kHz-n járatom???
Köszike

3vv2btrhv

sziasztok  
relytéjes okokbol eltünik a beirásaim , pedig megnézem öket hogy ott vanak -e .  
Esetleg valaki törli öket de akkor indokolja meg miért ???

000000000

Jelentem én nem...

bmejdz9nu

Én sem.  
Mikoriak és hol voltak?
Árpi szabin... nincs netközelbe...:)

3vv2btrhv

valoszinü ott szurtam el hogy a vissza gombot használtam és törülte a beirásomat .
arrol irtam hogy a mach3 2,4 verzioban nagyon sok setap beállitás nekem uj és ki nézte meg ?

bmejdz9nu

akkor te sem láttad egy pillanatra sem a fórumba...? Úgy írsz, hogy meg se nézed mit írtál? :)