Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

svejk

Ezidáig a ezen a fórumon még nincs olyan tag, aki próba nélkül el tudná dönteni milyen a jó vas a mach3-hoz.
próba-cseresznye...

Sz.József

Nincs egy PC guru, aki feltudna homályosítani?...  [#rinya]
Pedig reménykedtem...

istvan58

mások is jártak már igy :)

itt tárgyalják:

http://www.machsupport.com/forum/index.php?topic=13634.5;wap2" TARGET=_fnew>Mach3 driver test

Sz.József

Köszi szépen, de ha én ezt lefordítom a googlival, akkor még nagyobb lesz a "képzavar"...  [#smile]
Persze csak nálam...

Sz.József

Persze ez Istvan58-nak szólt...

istvan58

lehet hogy 3.042.032....vagy 33-al próbáltad?

Release 3.042.034
-- Driver Frequency locking in at proper Hz
-- Spindle not turning on bug fixed
-- new Driver test added to show Rev of Driver

Sz.József

istvan58

mert ott azt irja hogy 3.042.034 -ben van valami javítás ezzel kapcsolatban....lehet megér egy próbát.

ggdr57dg

Nem bele vau-vau, de a 3.043.22 nem újabb, mint a 3.042.34? Mert akkor csak benne van a javítás is.

istvan58

ja.....csak a végét néztem....[#worship]

Sz.József

A lényeg az, hogy még mindig nem tudom miért van "félárbócon" a freki kijelzés... (?)
[#fejvakaras]
Mert a hibajavítás (ahogyan Thotib is írta) a 03.043.22-ben csak benne van... (?)

Béni

Kerestem, de nem találtam egyszerű, párhuzamos portra köthető kézi vezérlőt a Mach3-hoz ...
Valaki tud javasolni magyarországi beszerzési lehetőséggel ilyen eszközt?
(UCR200 egyelőre nem érdekel ...)

svejk

Kimondott LPT-s kell?  
Modbus nem játszik? (bár az nem egyszerű:( )

Talán az elektronika topicban bemutattak egy univerzális Linux/Mach3-as elektronikát.

Vagy komplett készülék kellene kész pi... meleg málé címszóval?

svejk

Hogy Ti néhányan milyen apró nüanszokon meg tudtok akadni? :)
Nekem eszem ágában sem lett volna azt az ablakot kukucskálni, örülök ha megy a gép rendesen :)

Béni

Olyan kéne, amit be lehet kötni az UC300-ba.
A Klaviónál van valami rengeteg vezetékes, de a webáruházukban nem találom. De az lehet, hogy csak a CSMIO-val megy ...
MODBus nem kell az UC300 mellé ... :)