Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

Jordan Gabor

ÜDV,

A szerszám magasság szenzort melyik Mach3 bemenethez kellene hozzárendelni? Kezdő vagyok, az alap dolgok már többé kevésbé mennek, de a szerszám magasság/hossz téma még nem. A bemenetek között sem találok ilyet.

Köszönöm,

ÜDV JG

Gyati

Szia. Probe bemenet.

9pk59nuy

És az meg van oldva, hogy a frekiváltó változó kitöltési tényezőjű, 10 volt csúcsfeszültségű jelet kapjon? Mert az LPT csak 5 voltot ad ki!

000000000

Megint belefutottam egy win7 be. Egy céges gépen.

Az a gondom, hogy szakadozva adja ki a step jeleket.  
Úgy értem, megy folyamatosan, de recsegős hangot ad a motor. Mintha ki, ki maradna egy lépés. Minden felbontásban és sebességen ez van.  

Nekem eddig mindig volt gondom a win7 –te. De, sajnos, most nagyon nem lehet lecserélni XP -re.  

Tud valaki, valami megoldást?
Van, esetleg aki megoldotta ezt?
Az, az érzésem, valami beleszól az lpt kimenetbe.  

Köszönöm, ha segítesz.

Béni

UC100 vagy UC300.
WIN7 LPT-n nem fog jó eredményt adni ...

ANTAL GÁBOR

Nem vagyok egy nagy PC guru de nem oldódna meg a dolog egy UC 100 al ?   Én megelégedéssel használom igaz XP n  de emlékeim szerint kifejezetten ajánlott Win 7 hez

ANTAL GÁBOR

Az utolsó mondatot átfogalmaztam ezért Béni megelőzött ( 3 perc )

robroy007

windows downgrade licence

ha dolgozni akarnak akkor mást ne csináljanak a gépen és innentől kezdve az xp is megoldott probléma!!!  

vagy UC, hogy haladjunk a korral

000000000

Köszönöm a segítségeteket. Nagyjából, erre a következtetésre jutottam eddig én is.  
Csak, bízva a hobbystákban. Akik megoldják a lehetetlent is:)) Gondoltam, hátha ezt is valaki már………………….

000000000

Ez mit jelent?
"windows downgrade licence"

robroy007

Nem előre hanem visszafelé van a termék jogosultság
Jobbat veszel de "rosszabbat" is használhatsz

MoparMan

amennyiben fontos, hogy legális maradjon a szoftver, tudni kell, hogy kizárólag a Windows 7 Professional és Ultimate verziókat lehet Windows XP Professionalra downgradelni.

besirkyjh

Szia Danibá

Csak ötlet : A Mach3 verzio az Win7 kompatibilis ?
A kernel freki nem magas ?  

9hpa53xy

Szia Danibá!

-Próbáld kompatibilitási módban futtatni vagy
-próbáld kikapcsolni az energiagazdálkodást vagy
-próbáld feladatkezelőben "magas" ra állítani a mach prioritását vagy
-próbálj minél több háttérben futó alkalmazást kilőni vagy
-próbálj dedikált magod kiosztani a feladatkezelőben (bár kétlem hogy sikerülhet, a windows elég keményfejű ilyen tekintetben)

-vagy bonts egy sört és oda se neki :D

000000000

Én még mindig nem értem. Megveszem azt a bizonyos win7 progit. És használhatom helyette az XP –t.  
Igy megkapom mindkét programot. És azt használom amelyiket akarom?

Vagy vásárláskor kell mondanom, mit akarok. Vagy ………………….?  

Több egész mondatot tartalmazó magyarázatot is kaphatnék.