Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

z2a2u8wf

Felreertessz. Nekem a két vonal között kell hogy haladjon és sarokkiamelest alkalmazzon automatikusan.
Nem a két vonalat akarom gravirozni.

z2a2u8wf

Viszont az arok alja íves lesz ami latszik.

z2a2u8wf

Ezt szeretném lemarni

w0hgtwf3w

HA a gép gyakorlatban kerekíti le akkor nagyon gyors a sebességed, vagy Svjek mondott nekem egy g kódot ami elvileg örökletes, de azt is mondta, hogy csak óvatosan vele azt hiszem G64 de ne vegyél rá mérget.

Nézd csak itt erről van szó.

z2a2u8wf

A gond hogy már az ac és az aspire is ívet rak a g kódba.

w0hgtwf3w

Na akkor a második megoldás lesz a jó.
És mondom próbáld meg kisebb sebességgel, nekem az szokott bejönni.

De különben kipróbáltam Artcam.ban is, ott is van egy kis ív úgyhogy egy kicsit most tanácstalan vagyok. [#conf]

w0hgtwf3w

Egyszerre gépelünk :)

2am4nwzib

Komolyabb CAM progit kéne használni .

bznc93pf5

én viszonylag sok ilyen marok, néha  néha szokott ilyen lenni nálam is de nagyon ritkán, nem tudom miért de ha még is akkor a G61 az orvosság, sebesség általában 2700-3500 mm/min,

3wm3x3zz

És hogy pontosabban, mert ez  engem  is érdekel

z2a2u8wf

Ugyanez kellene nekem de a két említett progi nem így generál kódot.
Bármit csinálok ivese veszi be a sarkokat.

Béni

AC2008:

z2a2u8wf

És tényleg működik.[#taps]

z2a2u8wf

Alakul a 4 tengelyes kódgenerálás is

2am4nwzib

4 tengely szimultán ...... de próbáld átvinni a Mach3-ra
Meglepi  sütibaba lesz belőle .