Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok. Adott a VCarve Pro 6 szoftver, Mach 3 és egy két tengelyes (X és Y) gravírozó. A főorsó egy gyors kapcsolású szelep, ami marás helyett pontokat ütöget és így gravíroz. Mivel nincs Z tengelyem így minden egyes betű után ki kell kapcsolnom a szelepet hogy átmenjek a következő betűre és ott vissza kapcsolom (M5\M4 parancsok). Ezt meg lehetne oldani automatikusan? Jelenleg kézzel írogatom be ami elég macerás... Az sem baj ha másik szoftver kell hozzá...

2dbfy8y

Írj magánban.
Segítek.

000000000

Sziasztok,

Szükségem lenne egy működő egdecam kódgenerátora Mach3 hoz. Aki tud segíteni legyen szíves privátban keressen.

Üdv

000000000

Köszi! Jó ötletnek biznyult! :)

cc7nypid

Sziasztok, valaki tud informálni arról, hogy vajon mit szúrok el az elvileg ingyenes FreeCad programnál?  
Letöltöttem többször is, elindítás után pár pillanat múlva az asztalon találom magam, mintha nem is kattinttottam volna a progi inkonjára.
üdv...és kellemes ünnepeket mindenkinek!

zz9bffiye

Próbáld meg WIN XP módban futtatni.

cc7nypid

Win 7-em van fent, azt hogy is kell?
Egyszerűen utána tudok nézni ?
Köszi, üdv..

zz9bffiye

Ikonra jobb kattintás, tulajdonságok, komatibilitás, futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban kiválasztani a win xp-t és leokézni.

cc7nypid

Megkiséreltem, váltogattam a kompatibilitások között , de a helyzet változatlan. LEhet kevés a 2 gb ram vagy videókártya? Most nem dob le, de lefagy amikor alkatrész tervezésre rákattintok.
Nemismertek valami ingyenes , de használható progit vagy bármi más megoldást?
Köszi azért, üdv és további szép napot!

000000000

Cad elég ?

vagy cam is kell?

cc7nypid

Hát első körben bármi, de a végcél cad-cam vagyis postprocessálás majdan, mert remélem hamarosan elindul a marógépem és addigra már bele akarok melegedni valahogy.

000000000

cad tanulásra tudok fel ajánlani solid edge v12 (magyar)ez egy hordozható verziót (nem kell telepitgetni) ha érdekel.......
-müszaki rajz
-alkatrész tervezés
-szerelés
+bonusz  
teljes alkatész és hajtás kinematikai tervezés könyvtár...
http://i62.tinypic.com/2zemlnc.jpg" border=0>

000000000

#3751 galhed77 ment...

cc7nypid

Érdekel, persze.Hol jutok hozzá?
üdv..

000000000