Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fusion 360

Indította gaben, 2024 április 09, 16:50

Előző téma - Következő téma

gaben

Persze, de küldj rám egy mail-t

emerzee_

lari

Sziasztok!
Olyan Fusion 360 problémába ütköztem, hogy egy korábban másik gépen készített rajzot nem tudok megnyitni. Lefagy a program, csak az újraindítása segít. A modell szerkesztés működik, de ha a modellből rajzot készítenék, akkor is lefagy.
Egyébként hivatalos WIN10 rendszert használok, a Fusion is mindig frissítve van. Mi lehet a megoldás? Újratelepítés?

frob

Valamikor régen jártam hasonlóan, a megoldás végül az lett hogy a webes accountban a könyvárból átraktam archiv-ba és vissza, de az is segített, hogy onnan lementettem a saját formátumában gépre , majd visszatöltöttem.
hol az egyik hol a másik jött be...

próba
R.

lari

Megpróbálom, köszönöm![#integet2]

ch2d9n6rh

Sziasztok! Hencz László vagyok. 22 éves gyakorlatom van solid worksben de 2 éve Fusion360-ban "Őrülök" van összehasonlítási alapom. Kezdetben nem hitten el hogy a Fusion Jobb mint a SolidWorks de mára ezt másképp gondolom.Már programozom a Fusiont Python nyelven az AI segítségével:) Ha valakinek lenne kérdése aFusönben csak keressen

gaben

Szia,

először is a hitelesség kedvéért töltsd ki az adatlapodat, addig sajnos bárki lehetsz.

Köszi

remrendes

Akkor valamit nem jol hasznalhattal 22 evig :)

TROMF22

Öreg (adat)halász és a tenger?

Egyújabbgépépítő

Sziasztok!

Megkaptam az értesítést, 17 nap múlva lejár a hozzáférésem.
Van még lehetőség a hobby/personal ingyenes csomag igénybevételére?
Nem találom a lehetőséget.

izbeki

Nekem úgy rémlik tavalyról,hogy csak lejárat után lehet meghosszabbítani újabb egy évre.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Egyújabbgépépítő

Úgy tűnik a startup verzió is megszűnt.

Egyújabbgépépítő

Talán mégis sikerült.
Maradni kell az USA honlapon, ott még él a personal.

Arany János

Sziasztok!
Kipróbáltam!
Elboldogulok vele!
De azért vannak bajok.
Az alkatrészek jelentős része már az Admin Projekt-ben van, de nem bánnám ha a gépemen is meglennének ugyanezek a fájlok.
Van arra lehetőség, hogy ha már "felküldtem" őket akkor vissza is tudjam "szerezni"?[#falbav][#falbav][#falbav]

Arany János

Igen!
Van rá lehetőség!
Másik akadály:
Elkészült az alkatrész.
A második és harmadik is.
Összeszerelném őket!
De ez nem mindíg sikerül![#rinya]
Pl: az egyik furatot 0,1 milivel odébb "sikerült" tennem.
Így a "tengely" nem fog átmenni mindkét alkatrészen!
Ütközni fog!
Az eddig használt programban van olyan funkció hogy "Ütközésvizsgálat", ami figyelmeztet az esetleges alkatrészek közötti átfedésekre.
De itt nem találok ilyet.
Az "ütközés" keresésre "crash" találatokat kapok, ami rendszerint nem erre az esetre utal!
Melyik kifejezést kellene keresnem az oktatóanyagban?[#nemtudom][#nemtudom][#nemtudom]