Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Nem üzlet, csak hobby, no meg jó dolog segíteni annak aki gép hiányában megakad. Nekem is sokan segítettek már, pl Te is.

D.Laci

Jó akkor bili műanyagból ami UV álló  :)

Szilikonnal le kel venni a formát és UV álló műgyantával kiönteni, űvegszállal megerősíteni.

PSoft

Idéz...UV és időjárás álló szigetelő anyagból kellene...

Azt sem tudjuk, milyen alkalmazásban lenne az a két bizbasz beépítve.
UV álló, ok. Időjárás álló, ok.
Szigetelő!
Mitől kell szigetelni, esetleg elektromosan? [#nemtudom]
Ha igen, pld. milyen feszültség szintre, milyen zárlati áramra méretezve a mechanikai szilárdságát, milyen műanyag alkalmas oda... stb.

A csak hobby, meg jó dolog segíteni, az ok, de...

Csuhás

myk

Szia!

Igen, természetesen elektromos szigetelő anyagról van szó. Max. 180V DC feszültség kerülhet a sugárzó elemekre. Nem tudom milyen anyagból készült a gyári szigetelő.

Nem akartam a topikot fölöslegesen ilyenekkel terhelni! Egyébként írtam is:
IdézAki tud ebben segíteni, kérem jelezze privátba és a részleteket megbeszéljük!

Úgy gondolom tömören és röviden a lényeget leírtam az üzenetembe, mit szerettem volna.

Üdv. Miki

tekes

Sziasztok!

Közönséges mérőszalagot szeretnék venni. Minden sarkon kapható, de csakis az ívelt, nyilván így lehet kinyújtani.

Én viszont laposat szeretnék, ami szépen felfekszik a felületre, és úgy használható, mint egy vékony fémvonalzó.

A hosszú, és nem rugós, hanem kézzel feltekerhető mérőszalagok ilyenek, de nekem rövid és rugós kellene, leginkább 3m-es, de lehet 2, vagy 5m hosszú is. A hab a tortán, ha autostop-os kivitel.)

Ha valaki látott már ilyet, örülnék minden beszerzési infónak.

Marosi István

A 8.ker Vajda Péter 13-ban a barkácsboltban láttam ilyet

tekes

Köszönöm, a honlapjukon nem találom, ha Pesten járok mindenesetre benézek.

borvendeg

Forgódobos polírozót használ valaki? Szeretném  kipróbálni ehhez volna szuksegem 1-2mm-es acelgolyóra, 1-2kg-ra.

borvendeg

Köszi!
Ezt megtaláltam jó lett volna ha valami közelebbi céget találok.

üdv

majer

Üdvözlet!
0,5-0,3-as forrasztó ónt hol érdemes vásárolni,melyik az a gyártmány ami jó?
Előre is köszönöm,esetleg valakinek van eladó keressen meg.
Üdvözlettel:Attila

ywathzay

Nem értelek, szállítanak futárral. Annyira nem bonyolult az élet, és ez már nem is drága, pár éve lényegesen többe került.

ywathzay

Most nézem, BUdapesti cég, Budapesten élsz..... hol lehetne még közelebb?[#conf][#nemtudom]

borvendeg

Bocs most hogy lejjebb tekertem tényleg van itt irodajuk. Köszi!