Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

btxtzhi26

Beszerzési forrást keresek, spinner ernyőtár szerszámtartó műanyag csipeszt keresek.

TBS-TEAM

József

btxtzhi26

Köszönöm ! Sajnos ezek nem jók. Szerintem csk európai gépeken van ilyen két darabból álló sk40 es megoldás.

TBS-TEAM

József

Arany János

Sziasztok!
Újra csak számomra idegen dologgal tölteném az időt!
Ez működhet szerintetek?

Ha igen, akkor a kérdőjeles relé helyére tudnátok valamit ajánlani?
Én idáig RJ08-at gondoltam, de hátha lenne valami, ami méretben kisebb!

x2bd995bh

Szia!

0,5-0,3-as forrasztó ónt érdemes például elektronikai boltokban vagy online áruházakban vásárolni, mint az Alza, Conrad vagy Elektronikai Búvár. Jó minőségű márkák közé tartozik a Stannol, Felder vagy a Kester, ezek általában megbízhatóak forrasztási munkákhoz.

Ha valakinek van eladó ilyen forrasztó óna, akkor biztosan megkeres majd.

majer

Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.További szép napot kívánok.

9hpa53xy

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a képen látható alkatrésszel kapcsolatban. (Sejtem hogy tengelyvég biztosító anya)

Egy Hilti TE22 fúrókalapácsról származik, amit "Hozzáértő Hedvigek" és "Pontozós Pisták" "javítottak" meg. Sajnos a körmös kulcs nagyon nehezen kapaszkodik meg benne, mert szét van barmolva, így szeretném lecserélni. Pontosan mi ez és honnan tudnám beszerezni?

d külső: 62mm
d belső váll felőli oldalon: 49mm
d belső, menet felőli oldalon :57mm
menedemelkedés: 1.5mm

Előre is ksözönöm!

Csuhás

Hmm, keress vagy készíts egy jó körmös kulcsot, olyant ami majdnem fél körben illeszkedik. Illetve a hornyokat is meg lehet igazítani, szép sarkosra kibővíteni. Talán egyszerűbb mint vadászni ilyen alkatrészt.

9hpa53xy

Szia Csuhás!

Ha lenne gépparkom legyártanám az alkatrészt, de nincs.
Ezt a gépet is csak az elveim miatt javítanám meg.

Vetesi75

Szia! Az alkatrész listaszáma (cikkszám?) 70311 (coupling nut), ha ez segít. Beszerzési forrást így elsőre nem hoz fel a kereső.

9hpa53xy

Hello!

Igen, az a service manual megvan nekem is.
Sajnos kishazánkban nincs semmilyen hilti kirendeltség akik a céges bullshiten kívül bármi érdemlegeset tudnának mondani. :( Gyanítom hogy ez valami belső cikkszám lehet...

gaben

Sziasztok,

a fotón látható Nema17 léptetőhöz keresek csati kábelt, ami hosszabb, mint a gyári (1m már bőven elég lenne).
Vagy esetleg egy olyan csatlakozó szettet, ami szerelhető.

köszi szépen és üdv,
Gaben

TBS-TEAM

József