Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Szép estét!
Esetlegnem tudna valaki legyártani 20as köraszéból egy szép szabályos kört, állványos fúrógép karja helyére szeretnék egy három küllős fogantyút.
Köszönöm.

Tari Gábor

Sziasztok,

Ipari hegesztőgázra tudtok valami megoldást, ahol nem kell bérelni a palackot, ahol beveszik a meglévőt, avyg töltik esetleg? CO vagy korgon elsősorban.

Köszönöm

rbbhbyvfs

Sziasztok,

Keresek valakit aki a mellékelt U alakú konzolt legyártaná nekem, az anyaga aluminium.

Köszönöm,
Riba Zoli

3swfvrpdd

ywathzay

9pk59nuy

Szia!

Érdeklődnék, hogy van-e jelentkező a "konzol" elkészítésére?
Ha nincs, akkor írj vissza!

Tóth Zoltán

rbbhbyvfs

Már egy másik oldalon találtam rá jelentkezőt, köszönöm!

gaben

Sziasztok,

ilyen Nyomórugót keresek, ha valakinek van infója hazai forrásra, az legyen kedves ossza már meg.
A fenti címről csak közösségi adószámmal tudnék rendelni, olyanom meg nincsen.

Köszi,
Gábor

gaben

Szia,

nagyon köszi, közben én is rájuk találtam, ráadásul óbudán vannak, sokat járok arra. [#awink]

Üdv,
Gábor [#wave]

Arany János

Sziasztok!
Kétségbe esve keresek
ILYEN SORKAPCSOT
[#rinya][#rinya][#rinya]
Sikerült beazonosítanom, de nem találok sehol!
Legalább 1db. 3-as kellene.
Ha 100-at vennék meg, hozatnának, de annyit meg nem tudok hova rakni![#violent][#violent][#violent]
Ha valakinél akadna valamelyik fiók mélyén, vagy tud beszerzési helyet kérem jelezze felém!!![#integet2][#integet2][#integet2]

gaben

Szerintem ilyen van a Hestore-ban, akár 1db-ot is rendelhetsz. [#papakacsint]

majer

Szia !
Biotek oldalon van,de lehet sokkal drágább,illetve https://www.recom.hu/.
Üdvözlettel:Attila

gaben

Igen köszi, már a Recom-ra én is rátaláltam és ami a lényeg, hogy korrekt áron.
A biotek szintén működhet, de ott horror árak vannak.

Arany János

Hát szóval a linken lévő sorkapocshoz csak hasonlót találtam.
Egy kicsit lejjebb görgetve ott van a rajz is.
A legfontosabb eltérés az a magasság!
Ha a bárhol fellelhető szimpla méretet raknám be, akkor a burkolatot kellene szétbarmolnom!
Még a lábak poziciója is fontos, mert oldalra sem lehet eltérés!
Vagy meg kellene toldanom a sorkapocs lábait, ami nem hiszem hogy nagyon stabil lenne!
A Recom-nál hol találhatom a sorkapcsokat?