Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

VighLajos

Javaslatot kérnék
2-3 mm vastag, 30-35 mm széles 4 méter hosszúságú szilikongumi-szalag beszerzési forrására.
Tudom, a neten minden van, a sok közül melyikre van jó referencia?
Köszönet előre is.

gab27

Én a http://bondex.hu/szszalagok.html" TARGET=_fnew>Bondex-et javaslom a tapasztalatok alapján, a http://bolthely.hu/szilikongumi/lista/4d0e0d36cdcad_Szilikon_szalag" TARGET=_fnew>webshopjukból meg is rendelhetőek a termékeik.

korbendallas

Üdv,
Egy marógépet újítok fel. A szennylehúzók valami nemez vagy filc anyag. Hol lehet beszerezni ilyen ipari filcet nemezt?
Köszönöm a segítséget előre is

VighLajos

Köszönöm, meg is rendeltem 7,5 méter 2x40-es szalagot.

korbendallas

Közben meg is van a megoldás capribelt, ha esetleg másnak is kell.

Virbo

Üdv,

Valaki tudna tippet adni, hogy hol lehet normális mini fúrószárkészletet venni 1-2-3mm tartományban tizedes lépcsőkkel? Főképp jóféle hss kellene (oszlopos fúróba, vashoz).  
Olyan kéne aminek normális éle van, tehát a kínai nem jó...

smalla

bundyland

smalla

svejk

Smalla Koma!

Ha kapsz árajánlatot, oszd már meg velünk/velem.
nekem is sokszor jól jött volna már az ilyesmi.

Ez a Figra elég biztató, nem hallottam még felőlük.

p6j5s3k64

Sziasztok ! Esetleg a találkozóra aki megy van valami igénye szerszámra illetve gép tartozékra ( befogok lapkák váltólapkáskések mérőeszkök marók sikmarók patronok stb... )  
Köszönöm!

p6j5s3k64

Sziasztok !
Keresek tű vagy hengergörgőt :átm.6.5x17mm  150 Db .

szf

Keresek olyan személyt aki polifoam jellegű zárt cellás szivacsba villáskulcsok, crovafejek  helyét beletudja marni. Fontos, egy anyagból legyen azaz nem lehet ragasztott technológiás.

svejk

Ugye Te is írtad, hogy van E400-ashoz tartozékod?

Mint kiderült csak egy komplett késszán kell a késtartóval.

Kellene egy tel. szám, ha van ilyened.

jani300

Pakolgatok .
Előjött egy EU 215 vagy 175 késszám késtartóval . Tegyél fel valahova méreteket a talp méretéről az E 400 nak hátha jó ...
Pucolni , kell !  A késtartó elég meggyötört .