Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

LoneWolf

Keresek Budához közeli LÉZER VÁGÓS emberkét. 1,5mm saválló acél vágáshoz. Kisebb darabszámok (13-13db).

lonewolf kukac lonewolf pont hu

s4fi8wsu

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy forgácsoló céget, ahol egy régi esztergagép ágyába belemarnák a lineáris sínek helyét? Az ágy 2000mm hosszú, 1500mm hosszon kell megmunkálni.

Előre is köszönöm.
e-mail: domokos-a@freemail.hu

Vetesi75

Sziasztok!
G6/8" külső menetes műanyag vakdugót szeretnék vásárolni. Valami webáruház féleség lenne jó, mert vidéki vagyok.
Ötleteket kérnék szépen! Merre keressem? Előre is köszönöm!

Motoros

Vetesi75

Köszönöm! Megtaláltam náluk, bár nem olyan egyszerű lesz megrendelnem: "Magánszemélyeket sajnos nem tudunk kiszolgálni,..."

gaben

Szia,

én pl a zongorazsanért veszem náluk 2x1m-es hosszban a gépeimhez egy csapágybolton keresztül.
A többi csavart, rugót, kapcsolókart, tekerőgombokat, stb. pedig a Fabory-nál.
Illetve egy olyan csavar boltban akivel szerződésben állnak.
Közvetlenül is lehet tőlük vásárolni, de macerás és horror áron adnak mindent.
Ha megtaláltad amit keresel, szólj, mert amúgy is kell rendelést leadnom náluk.

üdv, gaben [#wave]

Vetesi75

Bocsánatot kérek! Csak most vettem észre, hogy rosszul írtam: nekem 6/4", azaz másfél colos vakdugó kellene és 1,1/2-ként van a listában. (Persze G3/4" is van.)
A horror ár, mihez képest? Ha veszek 1m 50-es PA-t és gyártok belőle 40db dugót,az nagyobb horror.  :(

Vetesi75

Köszönöm a felajánlást, de első körben megpróbálom itt helyben megoldani.

gaben

Szia,

a horrort nem kimondottan a vakdugóra értettem, hanem úgy általában ha rendelsz direktben a Fabory-tól, azt kb. 3x áron kapod meg. [#wink]

RogerCo

Sziasztok !
Lenne vállalkozó szellemű 3D nyomtatós, aki elkészítené nekem az alábbi forrasztó állványt?  

http://vvinch-diy.blogspot.hu/2014/08/realisation-dun-support-de-soudage.html" TARGET=_fnew>Forrasztó állvány

A többit magánban.
Köszönöm.

smalla

Egy ilyenem van valahol kinyomtatva:

http://www.thingiverse.com/thing:35042

ha érdekel keress meg, én elég ritkán használom.

smalla

Tudja valaki, hogy egyenes, méretre vágható, alu+műanyag szennylehúzó profilt hol tudnék beszerezni?

RogerCo

Helló, köszönöm.
Ha minden igaz az enyém is lassan készül [#eljen]