Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

urpwig5xe

Sziasztok!
Olyan műanyagot keresek:
- lap formában (is) kapható (2-10mm)
- hűtés nélkül is jól forgácsolható
- ragasztópisztollyal ragasztható
- olcsó
- beszerezhető kis méretekben (nem bazi egész tábla)
Nem vagyok járatos a témában (ebben sem:). A jelenlegi cél hogy műszer dobozt készítsek belőle.

svejk

majdnem biztosra kijelenthető, hogy ilyen nincs. :(
Főleg a 3,4,5.ponttal lesznek problémáid.

kaqkk007

Menj el egy színesfém üzletbe és nézelődj a maradékok közt ..

Egyújabbgépépítő

Aluminium laposrudat keresek 10mm x 5mm és 40mm x 8mm méretben.
1-1m kellene, ha valaki ismer olyan üzletet amelyik elpostázza kérem jelezze.

Előre is köszönöm.

gab27

b4nm7gjvr

Számold ki mennyi kell, és osszál szorozzál...

http://redonydiszkont.hu/spd/unas_552113/Deeplas-habositott-ablakparkany-150mm" TARGET=_fnew>Itt van neked való, minden szélességi méretben a hossza meg 6m ebből ingyen vágnak akkorát, amekkora kell - ár/m

-ragasztópisztollyal ragasztható -> ezt lehet azzal is ragasztani, DE ha műszer dobozt készítenél belőle, akkor nem lenne jobb inkább pillanatragasztóval ragasztani? Bombabiztos lenne és nem taknyolás... Az a ragasztópisztolyos ragasztás nem éppen a szívem csücske, vagy éppen nem műanyagot műanyaggal ragasztanék össze ha dobozt készítenék belőle...
De hát kinek a pap kinek a papné...

urpwig5xe

Köszönöm a válaszokat. Ehhez hasonló ablakpárkány maradékok vannak is itthon, csak nem kapcsoltam össze a kettőt:) Holnap megnézem miből gazdálkodom...
Egyébként rétegelt lemezre gondoltam mint alternatívára fa ragasztóval... az nagyon ciki? :)

b4nm7gjvr

Egyébként rétegelt lemezre gondoltam mint alternatívára fa ragasztóval... az nagyon ciki? :)  

Ez teljesen emberi....

gg58bmmp2

gépépítő alu profilokat hol lehet pontosan méretre vágatni.
Itt most nem az érdekel, ki hogy flexelte majd mókoltatta meg egy ismerős ismerősének a komájával, hanem:
- előre egyeztetett időpontban viszem a profilt
- elvágják a kívánt méretre
- fizetek és távozok

chyfhc809

Üdvözet!
Szeretnék csinálni magamnak harmónikát de sajnos nem tudom a pontos anyag típusát, beszerzési helyét.  Tud valaki segíteni, nyomra vezetni?
Köszönöm előre is!

6x509vxe

Én bementem az első méteráru boltba,és kiválasztottam egy olyan anyagot ami nem teljesen műszálas volt(a vasalás miatt),aránylag vékony,és sűrű.Teljesen jól működik.

vcm726m7

Üdv mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e olyan céget ahol alumínium vastaglemezt (20 mm) meg tudnak nekem munkálni. Vagy valaki csinál ilyet(Legnagyobb elem 100*30 körüli)? Előre is köszi

000000000

Szerintetek mennyit érhet, egy pár E1N főorsó bronzpersely? A perselyek vadi újak, valószínű gyáriak, de nincsennek kész, a hasítások, a olajhorony, és a rugóhorony hiányoznak, de belül az olajcsatornák, a menetek, a kúp megvan. Az is hasznos infó lenne, ha valaki meg tudná saccolni mennyi lenne csak az anyagköltség, ha valaki 0-ról áll neki?

kaqkk007

bundyland

Sziasztok !

Valaki köszörültetett már fel eszterga ágyazatot ? Érdekelne hogy nagyságrendileg mennyibe kerül.