Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4ybj8h3c8

Üdv Mindenkinek!

Van valahol Pesten (vagy Budán) olyan kábelbolt amelyik ebben a nagy nemzeti hasításban nem csak katalógusadatokkal, hanem választékkal és raktárkészlettel is rendelkezik?
0.5-ös sodrott hőálló vezetéket és valami normális vastagságú (nem mikrofonkábel, annál jóval vékonyabb) kéteres árnyékoltat keresek.

guliver83

Szia!

Tudok benne segíteni, de mégis mennyit akarsz venni?  

Nálam is volt ilyen gond régebben, de rájöttem, hogy Pesten nem érdemes venni semmit!!!!

10x60mm lapos anyag 1440mm hosszút akartam venni, de nem adnak csak 3m, na mondom akkor legyen a 3m, ép fizetni szerettem volna, amikor mondja a hölgy, hogy mivel nem haladja meg a 30Kg így +10000Ft + Áfa.
Volt ott minden szép szó ami csak jött!

guliver83

4ybj8h3c8

Köszi, működött, volt nekik mindegyik kábelből.

guliver83

Ez jó hír a kis üzlet mindent beszerez és szerintem egész jó árai vannak.

ce93xphjd

szia!

hát a 3m-t én is megvenném, mert osztozok mással/másokkal, de ugyan ez amit te is mondasz, csak én lekértem előre árajánlatot, így mielött oda kocsikáztam volna, kiderült.

kör anyagból tudok neked céget a csepel művekben, aki korrekt, de 4szög és 6lap-ból nem.
most úgy néz ki a madarvas-nél kapok 3m-es szálakat, de ha van alternatíva, akkor szívesen veszem.

ami érdekelne főként, az 4szögből 16-os és 20-as, 6 lapból: 8,10,12,15

köszi

2nbj3n5m

Jó barát a BONAvaskert keresd. Tegnap vettem ott 2db 6cm-es 30x30 vasat.

guliver83

vjanos

smalla

hát én kértem tőlük ajánlatot spéci kábelekre, s nem 2 méterre, de 2 hét után azt mondták, hogy bocs de nem tudják beszerezni, pedig csak annyi volt a kritérium, hogy olajálló, energialáncba való, 10x2x0.5 csavart érpár. Szerintem ez nem lehetetlen, katalógusban már láttam...

b4nm7gjvr

SOS!

Behalt az akkus csavarbehajtómban a Mostfet!

P75NB75 a típusszáma (75A75V)!

Valakinek van esetleg a fiók alján egy ilyen vagy esetleg valami dögös helyettesítője? Csak Aliexpressen láttam, de mire onnan megjön...kinő a szakállam! Tanácstalan vagyok mint egy kisközség...

s7manbs8

A múltkor a szomszédnak cseréltem egyet, de nem id tudom már az alkatrészt honnan vettem, lehet egy másikból ? Vagy 3D nyomtató paneljéből ?

niu7vyvp0

Sziasztok,

Kalapácsanyát és/v. kalapácsfejű csavart hol lehet venni kis mennyiségben is és nem horror áron?
Az se hátrány ha innen lehetne beszerezni sarokelemeket is :)

Köszönöm a segítséget!