Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kaqkk007

Bicska

Nem tudom pontosan milyen formába akarod, de én sima O-gyűrűt (megfelelő méret) is be tudtam hajtani egy téglalap alakú lekerekített sarkú helyre. A boltban addig próbálgattam, míg nem lett épp pont jó méret. http://www.oring.hu/" TARGET=_fnew>NÁLUK

svejk

Nézegetem az elektronikai boltokat, hova lettek a jó öreg 26 állású és társai Yaxley, kapcsolók??
Mindenhol csak ezeket a gagyi műanyag max. 12 állásúakat látom.

Nekem legalább 16 állásra lenne szükségem, 1 áramkör elég.

Tényleg csak a Vaterán és társai fogok csak találni?

b4nm7gjvr

Csak a társait... szerintem nem fogsz ott sem találni, én csak 12 fokozatú kapcsolókat láttam... de ez nem zárja ki ha valaki rosszul írja le a nevét és úgy hirdessen, esetleg akadjon...

svejk

Sz.József

svejk

De igen, csak ez egy kis vacak NyÁK-ba ültethető mütyűr arra való hogy évente egyszer-kétszer átállítsd.
Nekem rendes tengelyes kell ami bírja a strapát.

Sz.József

Arra valóban nem jó...

Sajnos ez is csak 12 állású...

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/kapcs%20001k.jpg" border=0>

Rabb Ferenc

Ilyen kis méretű tömítéstől ne várj túl sokat. Mondhatnám úgy is - semmit!

Az első összeszerelés után rövid idővel kitölti a rendelkezésére álló helyet, és részben maradandó alakváltozást szenved. Talán még tömít is, de csak merev fém dobozban, ami nem változtatja a méretét és alakját az időjárás és hőmérséklet függvényében.

Gondold át még egyszer a méreteket és a változtatás lehetőségét, mert így szerintem nem fog biztonsággal záródni. Rövidesen az IP67-ből IP50 lesz :((

Rabb Ferenc

Egy távol lakó barátommal kerestettem Neked egy 26(24) állású békebelit. Mindjárt kapok róla képet, azt elküldöm. Ha megfelel, elküldetem vele a címedre.

ebalint

smalla

Küldj egy emailt, megnézetem a kollégával meg tudjuk e oldani :)

smalla

nekem van egy használaton kívüli siemens valahol, CNC gépben volt, nem nyákba ültethető, de strapabíró darab, ha érdekelhet előkerítem, már elég régen láttam, lehet sokat kéne túrni hozzá. Nem emlékszem hány állású, de állítható, szerintem kb valahol a 12-16 közti tartományban lehet.

m8zmkic73