Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Számomra mindig öröm, ha vidám embereket látok. Akkor különösen, ha a vidámság kitörésének részese lehetek.  
Isten tartsa meg jókedvetek!
[#taps][#taps][#taps]

VighLajos

RJancsi

Látszik, hogy kevés templomba járó van köztetek! Azt legalább tudjátok, hogy Mózes miért vitte át a népét a Vörös-tengeren?

(Szégyellt velük körbe menni.) [#wink]

zozo

Pontosabban nem részese vagy, hanem előidézője :)
      (a helyesírási hibád miatt, ha esetleg eddig...)

000000000

„Hülye azért nem vagyok”  
Ha így írom akkor: Hüje azért nem vagyok. Akkor ledől a párizsi nagy fal.?[#csodalk] [#nevetes1]

PSoft

Én, mennék minden reggel!

Neki is indulok, csak mikor már épp odaérnék...az aszfalt mindig elkanyarodik előtte.:(
Ilyenkor, mindig azt mondom magamnak, na majd...este visszafele!
Aztán, visszafele, ugyanez a helyzet...kanyarodik az aszfalt!
[#rinya]

000000000

Óóó de sajnállak. Majd imádkozok érted, ha a lábamra esik valami. [#rinya] [#pias] [#fogmosas]

PSoft

Ha a lábamra esik valami, én is szoktam imádkozni!:))

ludus

Sziasztok!
Lehetőleg Dunakeszin vagy környékén keresnék valakit aki körbe tudna nekem marni 3db kb. 1mm vastagságú acél lemezből készült alkatrészt (méretek 120x100mm).
A többit privátban!  
Köszönöm!

ywathzay

Ezt lézerrel ki kell vágatni, ha pontosat akarsz, ha kevésbé fontos a pontosság, akkor körbe kell csiszolni. A marógépet 1mm-es lemeznél felejtsd el.

ludus

Szia!
Kész alkatrészről lenne szó csak körben a visszahajtást kellene róla eltüntetni...

000000000

Tudna nekem valaki olcsón kúpos zsinórmeneteket csinálni?  
http://www.imgserv.com/images/2016/06/24/U8miXgEkr.jpg" border=0>

ANTAL GÁBOR

A zsinórmeneteket olyan helyen használják ahol komoly szennyezés érheti a menetet ( építőipar )

Normál esetben elég macerás mert külön késsel kell vágni a menet árkot és külön késsel a menet tetejét . A kúpos menetet meg ott ahol gyorsan kell tudni szétszedni összerakni a menetes kötést ( mélyfúrás , köznapi életben kútfúrás )   Ott viszont az éles    menetek a szabványosak ( Regular ha amerikai ill ZIF ha orosz  stb )    Te valami házi kútfúrásra készülsz ??  Én szoktam vágni éles kúpos meneteket geofizikai szondázó rudakhoz , de egyáltalán nem vagyok olcsónak mondható...

VighLajos

[#vigyor5]
Kedves ügyfeleink!
Az én cégem
- jól
- olcsón
- gyorsan
dolgozik.
Ön e három tulajdonságunk közül kettőt választhat!