Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Igaz, hogy csak 1 élűt és átm. 6-osat, de a budapesti találkozón fogsz kapni baráti áron.
Garantált a minőség i.
Az viszont igaz, hogy ezt az 1 élűt jobban illik pörgetni, de én el vagyok  adott esetben a 2500 fordulattal is vele.

svejk

CO2 gép modernizálásához keresgélek komolyabb előtolót.

http://www.cooptim.com/?page=catalog&language=hu" TARGET=_fnew>Ezt a Cooptim céget és termékeit ismeri valaki?
Vajon a katalógusban szereplő eszközök raktári áruk?

No persze holnap megkérdezem őket, de nyugodtabban aludnék ha valaki referálna a  termékeikről.

Persze más ajánlásokat is elfogadok, de csak új számlaképes, nem elfekvő dolgok érdekelnek.

remrendes

Esetleg az arrol referalhatnal majd. Epp egy Millerben cserelnem en is.

svejk

Holnap lesz a napja...

Még egy Milleré is elromlik, elkopik???

svejk

http://www.szerszamcsapagy.hu/huzaltolo_mechanika_cwf310motor_3599" TARGET=_fnew>Ár tekintetében egyedül ezt találtam gyenge iránymutatónak.
Elvileg ezt is Ők gyártják.

remrendes

Nekem a dupla gorgos kellene. Lenyegesen olcsobb, mint a Millernel a felar :)

svejk

Nekem is, meg még lehet még huzalegyengetős is mert hordóból jön a huzal.

svejk

Közben beszéltem egy hozzáértő fórumtárssal jó szívvel ajánlotta a céget, vagy 20 éve a piacon vannak.

svejk

Sőt, a honlapjuk tanúsága szerint már 34 éve! :!

remrendes

Koszonom. Akkor majd lehet en is rajuk kerdezek. A gyari elotolot jobbnak remeltem.

Bicska

Annyira ismerem, hogy a Proxxon cuccokat, meg 1-2 szerszámot már vettem náluk. Jah és pajzsot. Korrektek voltak.

Virbo

Nekem van egy erre kísértetiesen hasonlító komplett egységem motorral. Sosem használt, de nem most vettem. Ha gondolod holnap előtúrom fényképezni.

urpwig5xe

Ráhibáztál, tényleg vonz az asztalos szakma (is) :) De senki nem tart pisztolyt a fejemhez hogy ezt válasszam hobbynak, azért csinálom mert szeretem (ezt is) és bizony akkor is, ha ez kosszal jár:)
Tanulóként volt szerencsém egész komoly CNC gépek mellett "álldogálni", volt hogy műszak végére is tiszta kézzel mentünk öltözni.

Na de nagyon elkanyarodtunk, térjünk vissza az eredeti problémára:

Ma este kipróbáltam újra a sprayt, a tapasztalatok:
- a gyatra geometriájú szerszámnak mindegy, nem ezen múlik, tovább kell még gyakorolni mik az ideális szögek
- egy síkba mart bútorlap feltétem van az asztalon... ha sokat spriccelek, sztem ott megfog dagadni a lap és oda a sík
Korábban írtam, hogy kézi menet készítéskor én is fújom, mert ott nagyon érezni a különbséget.
A végleges megoldás viszont továbbra is abban látom:
beszerzési forrás hobbi áron elfogadható minőségű szerszámhoz, ha egyáltalán létezik ilyen :)

svejk

A CWF512 15000+áfa, természetesen motor nélkül.

000000000

Sziasztok! hol lehet kis mennyiségben jó áron ITEM -profilt/tartozékot beszerezni? Válaszokat előre is köszönöm!