Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Csuhás

000000000

Sziasztok, tud valaki beszerzési forrást "liftreklám" alumínium profilra?

fisrcxuk3

CsepelMűvek terüéletén;Öntőgépszerviz kft.Telefonon beszéltük le ,mire odaértem a méretre vágott anyag várt.

svejk

Hol lehet Magyarországon ilyen Speedloc illesztőket kapni?

svejk

gaben

Szia svejk,

Ez mire való? Netán csapágyakhoz?

Üdv, Gábor

svejk

Nem, pl. több darabból álló készülékek gyors, és nagyon pontos szét illetve összeszereléséhez.

Egy Locator Unit-ot elhagytak illetve mivel bevált rendszer, kellene még pár db a bővítéshez.

gaben

Szia,

értem, közben már itthon rákerestem egy videóra, tényleg nem mindennapi cucc. [#eljen]

svejk

Egyébként nem nagy dolog, egyszerű mint az ék.
Barkácsoláshoz nem való, ahhoz túl pontos előmunkálásra van szükség.

vadember

Van egy ilyen kompresszorom, amibe pótolni kellene az olajat.Jun-Air
Ilyen olaj kellene bele hivatalosan.SJ-27. 10000 Ft. egy fél literért nem kevés, ezért kérdezném hogy lehet-e valami olcsóbbal helyettesíteni.
Hátha van itt valaki aki hűtőgép kompresszorokkal foglalkozott behatóbban.Ez is gyakorlatilag ugyan az a konstrukció.
 Azért kérdéses a számomra az olaj, mert ahogy keresés közben láttam, ahány hűtőközeg, annyiféle olajat árulnak.
Itt pedig az olaj a beszívott levegővel kerül kapcsolatba.

svejk

Nekem egyszer Sanka fórumtársunk hozott kompresszorolajat talán 1500 Ft volt literje.
Az forgólapátos vákuumszivattyú volt.
Holnap megnézem a típusát és hogy mihez ajánlják még.
Figyelmeztess mert elfelejtem!

TROMF22

Keresek kis elektromotort az alábbi paraméterekkel:
(ha létezik egyáltalán ilyen kombinációban)
-  50-60 W,  12V  esetleg 24V DC megtáplálás,
-  n = ~18000 1/min fordulatszám a kihajtó tengelyen,
(esetleg  12000 – 24000 1/min tartományban még jó lenne)
-  csendes üzem, vagy legalábbis ne ordítson úgy, mint egy
háztartási kis konyhai aprítógép, botmixer stb.

NEM megmunkáló főorsó hajtás lesz, de olyan 30 perc körüli üzemidőt jó lenne ha folyamatosan bírna egy bekapcsolással, hűlési szakasz beiktatása nélkül.

Ha valakinek van hasonló – nem minden feltételt kielégítő példány– a polcon, azt is szívesen veszem.

Beszerzési forrást, ajánlatot ide a Fórumara, vagy magánban a vagner.mernokiroda@gmail.com címre is köszönettel várok.

ANTAL GÁBOR

Magyarországon hol árulnak HTD5 M es  bordás kereket min 72  foggal ? Az esztergám hosszelőtolásánál fizikailag (is ) használom  de a Powerbelt webáruháza nem hozza . Talán az Adixnál vettem  de azok viszonteladók .Jó lenne a forráshoz eljutni

ANTAL GÁBOR

bocsi valamit elnéztem . Rákerestem a Bánki Soos nál és ugyanazt az olasz katalóguslapot hozta amit a Powerbelt , aztán visszamentem a Powerbelt oldalra és láss csodát mégis van